Beoordelingen

Volgens Capterra checkt 61% van de consumenten altijd de reviews voordat zij online een aankoop doen. Daarom is de echtheid van deze reviews ontzettend belangrijk. Het is tegenwoordig strafbaar om (als verkoper) nepbeoordelingen (fake reviews) te plaatsen. Het kabinet stelde een verbod in op het plaatsen en laten plaatsen van fake reviews op het internet. Hiermee beschermen zij consumenten bij het doen van online aankopen.

Wij verzamelen beoordelingen van onze klanten op 3 manieren:

  1. Na het plaatsen van een order nodigt (het onafhankelijke) WebwinkelKeur je uit voor het geven van een beoordeling. Hun software zorgt ervoor dat alleen echte klanten reviews en productreviews kunnen achterlaten op hun website. Zo koppelt hun software een review aan een bestelling, waarmee zij kunnen valideren dat het om een echte klant gaat. Daarnaast detecteert hun software bedrijven die gebruik maken van gekochte reviews. Wij zijn sinds 2019 lid van WebwinkelKeur.
  2. Ook ons eigen systeem vraagt je of je blij bent met je nieuwe template. Als je een productbeoordeling achterlaat, dan verdien je direct 100 BIE-punten (€1) die je kunt gebruiken als korting op een volgende aankoop. Ook ons systeem koppelt de review aan een bestelling. Je ziet dan een groen vinkje bij die persoon staan. Soms plaatst een klant een review rechtstreeks op de productpagina (zonder de link in de email te gebruiken) en dan ontbreekt het groene vinkje. Wij controleren dan handmatig of hij/zij dat product daadwerkelijk heeft besteld.
  3. En mensen plaatsen reviews bij ons bedrijfsprofiel op Google. Deze reviews vind je terug bij WebwinkelKeur als externe review. Ons bedrijfsprofiel verschijnt vaak in de zoekresultaten van Google.

Webwinkel Keurmerk

Wij willen optimale producten en service leveren. Doen we iets verkeerd? Dan maken we dat graag goed, zodat ook jij als (tevreden) klant een goede review achterlaat.

Ook jouw beoordeling is belangrijk, want het helpt ons om (nog) betere templates maken voor jou. Bekijk hier de (recente) productbeoordelingen van onze klanten. Even laden hoor…

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1834 reviews.