Beoordelingen

Volgens Capterra checkt 61% van de consumenten altijd de reviews voordat zij online een aankoop doen. Daarom is de echtheid van deze reviews ontzettend belangrijk. Binnenkort is het strafbaar om (als verkoper) nepbeoordelingen (fake reviews) te plaatsen. Het kabinet gaat een verbod instellen op het plaatsen en laten plaatsen van fake reviews op het internet. Hiermee beschermen zij consumenten bij het doen van online aankopen.

Wij verzamelen beoordelingen van onze klanten op 2 manieren:

  1. Na het plaatsen van een order nodigt (het onafhankelijke) WebwinkelKeur je uit voor het geven van een beoordeling. Hun software zorgt ervoor dat alleen echte klanten reviews en productreviews kunnen achterlaten op hun website. Zo koppelt hun software een review aan een bestelling, waarmee zij kunnen valideren dat het om een echte klant gaat. Daarnaast detecteert hun software bedrijven die gebruik maken van gekochte reviews.
  2. Ook ons eigen systeem vraagt je of je blij bent met je nieuwe template. Als je een productbeoordeling achterlaat, dan verdien je direct 100 BIE-punten (€1) die je kunt gebruiken als korting op een volgende aankoop. Ook ons systeem koppelt de review aan een bestelling. Je ziet dan een groen vinkje bij die persoon staan. Soms plaatst een klant een review rechtstreeks op de productpagina (zonder de link in de email te gebruiken) en dan ontbreekt het groene vinkje. Wij controleren dan handmatig of hij/zij dat product daadwerkelijk heeft besteld.

Webwinkel Keurmerk

Wij willen optimale producten en service leveren. Doen we iets verkeerd? Dan maken we dat graag goed, zodat ook jij als (tevreden) klant een goede review achterlaat.

Ook jouw beoordeling is belangrijk, want het helpt ons om (nog) betere templates maken voor jou. Bekijk hier de (recente) productbeoordelingen van onze klanten. Even laden hoor…

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 954 reviews.
error: Let op: Deze inhoud is beschermd!!
Lees mijn nieuwe boek met 26 onmisbare belastingtips. Ook nog voor 2021!
“Vooral voor novices over belastingen (ik help veel startende ondernemers) is dit werkelijk een prachtig overzicht. Helder, duidelijk, overzichtelijk.” Volgende prijsverhoging over >>>
x