Bevestig je emailadres

Dank voor je aanvraag!

Zo meteen ontvang je een email met instructies om jouw aanvraag voor de demo van Boekhouden in Excel af te ronden. Zo moet je jouw aanvraag afronden:

STAP 1: Zorg ervoor dat de bevestigingsmail jou kan bereiken

Voorkom dat jouw spamfilter de email tegenhoudt. Dit is wat je moet doen:

  • Voeg ons emailadres toe aan jouw contactpersonen (Outlook of ander systeem): info@boekhoudeninexcel.nl
  • Voeg boekhoudeninexcel.nl toe aan jouw lijst van veilige afzenders (in Outlook: Acties, Ongewenste mail, Opties voor ongewenste email…)

STAP 2: Controleer nu jouw bevestigingsmail.

Controleer jouw email en zoek voor een email met het onderwerp: “Actie nodig – bevestig s.v.p. je aanmelding”

Het kan enkele minuten duren, voordat de email jou bereikt.

Als je nog steeds geen email ontvangt, dan heb je misschien een tikfout gemaakt in jouw emailadres bij jouw aanvraag. Vraag de demo dan nogmaals aan.

STAP 3: Open de email en klik op de bevestigingslink

Open de mail en klik op de (vreemd uitziende) bevestigingslink. Deze link bevestigt jouw aanvraag. Deze bevestiging is een noodzakelijke stap om er voor te zorgen dat niemand anders jou zonder jouw toestemming inschrijft. Je moet jouw aanvraag bevestigen om de demo van Boekhouden in Excel te ontvangen. Je kunt je altijd uitschrijven door te klikken op Abonnement beheren onderaan iedere email.

Controleer nu jouw inbox voor de bevestigingsmail. Ontvang je de bevestigingsmail niet binnen enkele minuten? Check dan of de email per ongeluk al in je spambox is terecht gekomen.

Heb je nog steeds problemen, email dan info@boekhoudeninexcel.nl. We doen onze uiterste beste om je te helpen.

Houd er rekening mee dat wij jouw email adres niet kunnen bevestigen uit privacy overwegingen. Je moet er zeker van zijn dat jouw spamfilter onze emails niet blokkeert. Ik weet het, het kan frustrerend zijn dat je hier doorheen moet, maar je wilt onze emails met tips, templates en andere bonussen niet missen.

Lees ondertussen de enthousiaste reacties van gebruikers van Boekhouden in Excel.

Of ga verder op onze website.

Wil jij jouw financiën beter begrijpen?

Met dit praktische boek leer je in 5 praktische stappen je financiën doen en begrijpen. Dit boek zit boordevol tips, adviezen, rekensjablonen en checklijsten.

[button link=”http://www.hetgrotegeldboek.nl/” size=”large” color=”orange”]Bekijk dit boek[/button]