Over ons

We zijn liefhebbers van prachtige ontwerpen, ambassadeurs van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. We creëren praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een simpel boekhoudpakket in Excel waarmee je zelf snel je boekhouding doet en zo honderden euro’s verdient op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Met meer dan 475 templates voor ondernemers en particulieren zijn we de grootste in Nederland.

Kies voor kwaliteit en koop jouw templates bij een professional mét trackrecord.
Wij ontwikkelen en vernieuwen fulltime onze Excel-rekenmodellen.
100% tevredenheidsgarantie – 30 dagen proberen.

Stephan Zwanikken - finance & excel expertStephan Zwanikken

Finance & Excel-expert, auteur en online trainer

Stephan Zwanikken heeft meer dan 30 jaar ervaring als boekhouder, controller en financieel manager in het bedrijfsleven. Hij is vanaf 2005 een zelfstandig ondernemer die zich specialiseert in het inzichtelijk maken van financiële gegevens met heldere dashboards en het verbeteren van financiële processen. In 2011 heeft hij het boekhoudpakket Boekhouden in Excel uitgebracht. Hiermee heeft hij al duizenden ondernemers leren boekhouden.

Stephan is een echte Excel-expert. Hij gebruikt zijn passie voor cijfers en Excel om praktische tools te maken voor ondernemers, zoals Boekhouden in Excel, Verlofkaart in Excel, Facturen in Excel, financiële plannen en tientallen andere sjablonen. Op die manier maakt hij op een heldere en praktische manier financiën leuk en boeiend. Hij was ook spreker op de Excel Experience Day. Tienduizenden ondernemers maken gebruik van een van zijn prachtige sjablonen. Hij helpt je van chaotische cijfers naar nuttig inzicht.

Hij is auteur van drie geweldige financiële boeken voor ondernemers. Het grote geldboek voor de kleine ondernemer is al jaren het best gewaardeerde financiële boek op managementboek.nl.

Daarnaast maakt hij korte, superpraktische financiële trainingen waarmee je binnen 15-30 minuten een onderwerp direct begrijpt. Probeer eens de online training Onmisbare belastingtips. Je verdient je investering dubbel en dwars terug!

Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat wij maken. Voor meer dan 90.000 ondernemers.

Excel expert maakt meer dan 350 templates voor zzp'ers en ondernemers

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 1542 reviews.