Facturen

Facturen en offertes makenVerkoopfacturen, offertes, orderbevestigingen, pro-formafacturen, btw-verlegd facturen en creditnota’s worden automatisch gemaakt op basis van het verkoopboek. Geen dubbele invoer dus. Selecteer het offerte-/factuurnummer en jouw offerte of factuur wordt direct gemaakt. Eenvoudig op te slaan als PDF.

Je vindt ook een factuur met flexibele kolomindeling, zodat je zelf kunt bepalen welke gegevens je in welke volgorde op de factuur wilt afdrukken.


8 verschillende factuurontwerpen in 8 kleuren en 5 talen

Maak offertes, facturen, creditnota’s, orderbevestigingen, pro-formafacturen, aanmaningen en pakbonnen in 8 verschillende kleurenen 5 talen.

facturen_regenboog_klein

De sjablonen zijn vrij eenvoudig naar eigen wensen aan te passen. Wijzig het logo, lettertype, kleuren, kolombreedtes etc., zodat ze aansluiten bij je eigen huisstijl.

Nog drie factuurontwerpen en een btw verlegd factuur in 5 talen

Factuur 3.0 Factuur BTW verlegd 3.0 Factuur Engels 3.0

Voorbeeld Offerte en voorbeeld factuur

offerte2.1  factuur_blauw2.0

Factuur met flexibele kolomindeling

Vanaf versie 6.0 is een extra factuur toegevoegd. Je hebt nu namelijk de mogelijkheid om je eigen velden te kiezen voor de kolommen op de factuur. Dit is bijvoorbeeld handig als je de kolom Vrije code wilt afdrukken op de factuur of het projectnummer op iedere regel wilt terugzien.

Facturen maken met flexibele kolomindeling

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1833 reviews.