Maak je begroting in 5 simpele stappen

Als je een businessplan hebt gemaakt waarin je beschrijft wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat bereiken, dan is het nu tijd om het cijfermatig te onderbouwen met een financieel plan (je budget of begroting). Je toetst daarmee of je plannen daadwerkelijk haalbaar zijn. In deze video beantwoord ik vragen zoals: Zijn mijn plannen winstgevend genoeg? Hoeveel geld heb ik nodig om te starten? Houd ik iedere maand voldoende geld over? Hoe ga ik mijn plannen financieren? Hoeveel geld heb ik nodig om van te leven? Hoe bereken ik mijn uurtarief?

Tip! Kijk de video in zijn geheel uit voor onze (introductie)aanbieding…

INTRODUCTIEAANBIEDING

Ja, ik wil ook een betrouwbare begroting!

Demonstratie Het Financieel Meerjarenplan

Wil je zien hoe het financieel plan werkt? Bekijk dan onderstaande video.

Ja, ik wil ook een betrouwbare begroting!

Een goed financieel plan vertelt je of je plannen haalbaar zijn. Zonder inzicht in de prestaties van je onderneming kun je onmogelijk intelligente financiële beslissingen nemen voor je bedrijf.Theo de Groot
De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1833 reviews.