7 garanties – wat mag je als klant van ons verwachten?

We geven je 7 garanties. Sinds 2011 ontwikkelen wij praktische templates voor ondernemers. Letterlijk tienduizenden ondernemers maken gebruik van onze templates. We zijn begonnen met het boekhoudpakket Boekhouden in Excel. Al snel kwamen er vragen en suggesties van gebruikers voor andere rekentools. Toen is ons aanbod uitgebreid met de Excel Business Toolkits en tientallen andere rekentools. Ondertussen staan er 470+ templates in de webshop (per 11/1/2023).

Bij Boekhouden in Excel willen we dat jij met plezier en vertrouwen onze templates gebruikt. Dat financiën van een verplichting een beetje een feestje wordt. Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons. We geven daarom een aantal garanties waar je ons altijd aan mag houden. Dit zijn de 7 garanties:

7 garanties van Boekhouden in Excel

7 garanties

1. 30 dagen garantie

Op alle templates die je koopt krijg je 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Ja, je leest het goed. Download jouw producten en probeer ze 30 dagen uit. En als je niet (geheel) tevreden bent en je hebt geprobeerd om problemen met de helpdesk op te lossen, dan geven we je geld terug. Je hebt dus niets te verliezen. Alle risico’s zijn voor ons.

Natuurlijk horen we graag waar je niet tevreden over bent, zodat we het product kunnen verbeteren of aanpassen. Het komt regelmatig voor dat we een template aanpassen of een geheel nieuwe template maken op basis van jouw feedback. Zo ben jij als klant tevreden en wij hebben een beter product of een nieuw product.

Enne… minder dan 1% van onze klanten maakt hier gebruik van…

2. Direct downloaden

Download direct na betaling je producten via de link in de bevestigingsmail en/of via jouw account. Ook updates van de rekentools download je eenvoudig via jouw account. Wel eerst even inloggen natuurlijk…

3. Veilig betalen

Je bestelling reken je af in veilige omgeving. Onze betaalprovider is Mollie – een betrouwbare partner. Bij iDeal-betalingen staat daarom op je dagafschrift de omschrijving ‘Boekhouden in Excel via Mollie’.

Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

 • iDEAL
 • Paypal (of credit card)
 • Overboeking
 • SOFORT Banking
 • Belfius Direct Net
 • KBC/CBC Betaalknop
 • Bancontact
 • VVV Cadeaukaart

4. Top ondersteuning

Ons vriendelijk team helpt je graag met al je vragen. We beschikken helaas niet over de mankracht om iedereen telefonisch te woord te staan. Wij geven daarom de voorkeur aan communicatie via ons helpdesksysteem. Op deze manier houden we de prijzen acceptabel én je bent zo het snelste geholpen. Ons supportbeleid vind je hier.

5. Gemaakt door professionals

Alle templates zijn gemaakt door een Finance & Excel-expert met een track record van 30 jaar (corporate) ervaring (zie Over ons). Daarnaast is Stephan Zwanikken auteur van 3 succesvolle financiële boeken, waarmee hij al veel ondernemers heeft geholpen met hun financiën en administratie.

6. Kwaliteit

Alle rekentools zijn met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld. Je mag er vanuit gaan dat de templates en alle formules grondig zijn getest. Betrap je ons toch op een foutje? Laat het ons dan weten, want dan hebben wij iets goed te maken.

7. Veilig winkelen

Webwinkel Keurmerk

Boekhouden in Excel is lid van WebwinkelKeur. Dat betekent dat jij betrouwbaar en veilig online kan winkelen. WebwinkelKeur verzamelt voor ons ook echte klantbeoordelingen.

WebwinkelKeur controleert ons niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Daarmee zijn ze als keurmerk uniek. Raadpleeg onze klantbeoordelingen via de ledenpagina op WebwinkelKeur. Klanten beoordelen ons met een 9,1 (op basis van meer dan 1.100 onafhankelijk verzamelde reviews).

WebshopChecker

Ook de onafhankelijke website WebshopChecker geeft ons een betrouwbaarheid van 8/10. Ze beoordelen websites op 10 punten. We voldoen aan alle eisen, maar bieden alleen geen betaling achteraf aan, waardoor we net niet de maximale score behalen.
WebshopChecker geeft Boekhouden in Excel een 9/10!

Spelregels Boekhouden in Excel’s 7 garanties

Uitzonderingen op de 30 dagen geld-terug-garantie:

 • Maatwerk (ieder vorm van wijziging aan een template) is eenmalig. Bij een update van het betreffende product wordt maatwerk niet kosteloos opnieuw uitgevoerd.
 • Op maatwerk, licentie vernieuwingen, producten die je gratis kunt proberen met een demo en trainingen wordt geen geld terug verstrekt.
 • In geval van overmacht, (vermoeden van) misbruik of niet te voorziene calamiteiten vervallen de rechten die aan de 7 garanties kunnen worden ontleend.

De bedoeling van de 7 garanties

De 7 garanties zijn bedoeld voor alle klanten tijdens het normale aankoopproces. Wanneer wij vermoeden of komt vast te staan dat een bezoeker misbruik wil maken c.q. maakt van de 7 garanties, behouden wij ons het recht voor om niet tot teruggave van geld over te gaan.

Deze informatie is van toepassing op alle 7 garanties. In gevallen waarin de 7 garanties, zoals hierboven beschreven, niet volstaan, is het oordeel van de eigenaar van Boekhouden in Excel bepalend.

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1840 reviews.