Boekhoudtips

Cijfers maken het verschil

Lees de 70 praktische boekhoudtips

voorpagina-70-boekhoudtips-v3

Download gratis de whitepaper

Vul hieronder je naam en emailadres in en download direct de whitepaper ’70 praktische boekhoudtips’. De whitepaper ontvang je ook per email.

  • Handige checklists
  • 70 praktische boekhoudtips
  • Criteria voor het kiezen van boekhouder en boekhoudpakket

Wat vind je nog meer in de whitepaper?

In de whitepaper vind je ook adviezen rondom vragen zoals: ga ik mijn boekhouding zelf doen of besteed ik het uit? En aan wie? Hoe kies ik een boekhouder die bij mij past? Hoe selecteer ik een boekhoudpakket? Waar moet ik opletten als ik mijn administratie inricht? Hieronder een voorproefje van de boekhoudtips:

  1. Bewaar je administratie minimaal 7 jaar. Documenten met betrekking tot de (ver)koop van een bedrijfspand moet je 10 jaar bewaren. Dan voldoe je aan de bewaarplicht van de Belastingdienst.
  2. Zorg voor een correctie btw-factuur. Alleen de btw die vermeld staat op de factuur mag je aftrekken.
  3. Dubbelcheck het bankrekeningnummer dat je op jouw facturen vermeldt. Klanten zijn niet verplicht opnieuw te betalen als je een verkeerd rekeningnummer doorgeeft.
  4. Maak de factuur persoonlijk. Bedank je contactpersoon voor de opdracht.
  5. Download je dagafschriften op tijd. Banken stellen dagafschriften voor zakelijke rekeningen over het algemeen maximaal 15 maanden beschikbaar om te downloaden.

Dit whitepaper bevat 3 paragrafen van Het grote geldboek voor de kleine ondernemer. Wil je nog veel meer van deze tips lezen? Koop dan nu dit boek voor slechts €27,90 inclusief gratis rekenmodellen t.w.v. €75.

70 praktische boekhoudtips voor ondernemers

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1837 reviews.