10 praktische financiële trainingen voor ZZP’ers voor een prikkie

Schrijf je in voor 10 praktische financiële trainingen. Maak nu gebruik van de Ultimate Black Friday 2019 Bundel-aanbieding!

Je krijgt 11 trainingen voor de prijs van 1…

Er is één catch. De trainingen zijn nog niet allemaal klaar. Je kunt direct beginnen met de eerste 3 trainingen, terwijl je komende maanden toegang krijgt tot de rest. Geen overkill aan informatie dus…

Met deze korte, simpele en vooral superpraktische trainingen krijg je binnen 10-30 minuten het antwoord op één specifieke vraag op het gebied van financiën of je boekhouding. Aan het einde van iedere training kan je zelf direct aan de slag met:

 • een concreet actieplan
 • checklist en/of
 • handig rekensjabloon.

(Alleen de rekensjablonen zelf zijn al meer dan 3x deze waanzinnige prijs waard! Als je ze allemaal los zou kopen ben je namelijk € 172 kwijt.)

Uurtarief berekenen

Inhoud financiële trainingen

Hier is wat is inbegrepen in deze set financiële trainingen voor ZZP’ers:

 • Schrijf je startplanSchrijf het allerbelangrijkste plan eerst en bepaal de lengte van je startbaan, zodat je weet wanneer je moet stoppen. Kies (voordat je begint) hoeveel tijd, geld en inspanning jij inzet om van jouw bedrijf een succes te maken. Leer je klanten kennen door 5 simpele vragen te stellen. Schrijf jouw unieke aanbod volgens deze formule. (€ 39)
 • Maak een simpel businessplan op 1 A4: Ontdek hoe je jouw plan voor 2020 op 1 vel A4 opschrijft, zodat jij precies weet waar je aan toe bent (en iedereen in je team). Vertaal je businessplan in concrete doelen en actiestappen. (€ 49)
 • Stel een financieel plan op dat haalbaar is: Stel je financieel plan op in 5 praktische stappen. Toets de haalbaarheid van je plannen. Voorkom nare verrassingen. En zie in één oogopslag wanneer je extra financiering nodig hebt. (€ 99)
 • BV of eenmanszaak? Weet je niet welke ondernemingsvorm je moet kiezen (bv of eenmanszaak)? Ontdek de voor- en nadelen van beide vormen en bereken jouw besteedbaar inkomen en de belastingdruk. (€ 49)
 • Bereken je uurtarief op 2 manierenKom er achter welk uurtarief je moet vragen om je begrote omzet te halen en dat je in staat stelt om maandelijks een bepaald bedrag probleemloos uit te geven. (€ 39)
 • Richt je boekhouding effectief in: Maak een einde aan de papieren en digitale chaos. Gebruik een slim ordner- en archiefsysteem waarmee je op eenvoudige manier de papieren en digitale boekhouding doeltreffend bijhoudt. (€ 39)
 • Auto van de zaak of privé? Twijfel je of je een auto van de zaak moet nemen? Bereken nauwkeurig wat het effect is op jouw vrij besteedbaar inkomen, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent als je die leaseauto neemt. (€ 39)
 • Registreer je uren en kilometers op de juiste manier: Houd een uren- en kilometeradministratie bij die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst om in aanmerking te komen voor diverse fiscale voordelen. Bevat de Premium-editions van onze meest gedownloade templates! (€ 49)
 • Ken de aftrekbaarheid van kosten en btw: De geheimen van de aftrekbaarheid van kosten en btw blootgelegd in een handig naslagwerk. (€ 39)
 • Bereken het optimale DGA-salarisHoe bereken je het optimaal DGA-inkomen zonder in de hoogste belastingschaal terecht te komen? (€ 39)
 • SUPER BONUS:
  De training: Doe zelf btw-aangifte op de enige juiste manier: Bereken de af te dragen btw op de enige juiste manier en voorkom een suppletieaangifte of nog erger… belastingcontrole. (€ 79)

Start nu met deze korte en krachtige financiële trainingen voor ondernemers en wordt een betere ondernemer. Klik op onderstaande button.

[button link=”https://financienvoorondernemers.nl/product/ultimate-black-friday-2019-bundel/” size=”large” bg_color=”#0099cc”]Ultimate Black Friday Bundel[/button]

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.