15 GB gratis online opslag in de cloud

Hi allemaal,

Ik dacht ik informeer jullie over een nieuwe online cloud opslag service die nummer 2 is en zijn stinkende beste doet om nog beter te worden – copy.com. Om concurrentie te bieden aan iCould, Dropbox etc. bieden ze het volgende aan:

  • 15 GB gratis online opslag in de cloud
  • 5 GB gratis voor iedereen die je laat kennismaken met deze dienst
[button link=”https://copy.com?r=99Olxb” style=”info” color=”orange”]15 GB gratis online opslag[/button]

Ik begin het net te gebruiken als een handig backup medium en een manier om bestanden met mijn klanten te delen en eigenlijk geef ik hier de voorkeur aan boven Dropbox. En, als klanten deze dienst gaan gebruiken, krijg ik automatisch 5 GB extra beschikbaar. Dit maakt het mogelijk voor me om “op te schalen” met het aantal klanten, zonder dat ik ervoor hoef te betalen.

Momenteel hebben ze een actie gaande voor deze enorme hoeveelheid gratis opslagruimte. Ik stel voor dat je jezelf aanmeldt (het is immers gratis weet je nog) en als je je geïnspireerd voelt, deel het met je vrienden, familie en klanten.

Wie weet heb je binnenkort 100+ GB gratis online opslag…. En wie kan dat nu niet gebruiken deze dagen?

[button link=”https://copy.com?r=99Olxb” style=”info” color=”orange”]15 GB gratis online opslag[/button]

 

 

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.