Accenture Innovation Awards 2013

Boekhouden in Excel neemt deel aan de Accenture Innovation Awards 2013

Stem Boekhouden in Excel naar de overwinning via www.innovation-awards.nl

Stemmen voor Publieksprijs

Sinds kort staat ons concept ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2013. Om de publieksprijs in de wacht te slepen heeft Boekhouden in Excel zoveel mogelijk ‘social votes’ nodig.

Het is nu mogelijk om stemmen uit te brengen via de website van Accenture. Dit kan door te stemmen via de LinkedIn-, Twitter- en Facebook- knoppen. Tot en met 5 november 2013 kun je stemmen op je favoriete concept.

[button link=”http://www.accenture.com/Microsites/innovationawards/concepts/Pages/concept.aspx?conceptID=354″ size=”large” style=”note” color=”orange”]Breng nu je stem uit![/button]

Over de Innovation Awards

Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren de erkenning te geven die ze verdienen. Daarnaast brengt het evenement in kaart hoe het ervoor staat met innovatie in Nederland. Voor de juryprijzen – de Blauwe Tulp en de Groene Tulp – worden de genomineerden door vakkundige juryleden beoordeeld op mate van innovatie, succes en potentie.

De Groene Tulp is één industrie-overkoepelende prijs voor het meest duurzame concept van Nederlandse bodem. Accenture heeft samen met de Club van Rome de Groene Tulp in het leven geroepen om het belang van duurzame innovatie te benadrukken.

Accenture Innovation Awards 2013

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1837 reviews.