Creëer vanaf 1 juni zelf je activatiecode(s)

Er gaat wat veranderen voor gebruikers van Boekhouden in Excel. Zoals je weet, moet je Boekhouden in Excel activeren met een code, voordat je de template volledig kunt gebruiken. Hiervoor moest je de activeringsheet invullen en uploaden naar de helpdesk. Wij maakten dan (meestal binnen enkele dagen) de activatiecode.

Vanaf 1 juni 2022 kun je zelf deze activatiecode genereren via de website. Je hoeft dan niet meer op ons te wachten en kun je dus direct aan de slag met Boekhouden in Excel.

Het werkt als volgt:

 • Je krijgt van ons een afzonderlijke email met daarin een persoonlijke kortingscode van 50%. Deze kortingscode is eenmalig te gebruiken en is 12 maanden geldig.
 • Je bestelt daarmee een nieuwe licentie voor Boekhouden in Excel, zodra jouw huidige licentie afloopt. Voor de meeste gebruikers is dat rond de jaarwisseling.
 • Tijdens het bestelproces vul je de bedrijfsnamen in waarvoor je activatiecodes wenst. Maak geen tikfouten, want de bedrijfsnamen kun je niet zonder onze hulp aanpassen.
 • Na het afrekenen genereer je zelf de activatiecodes in jouw account (via de tab Activatiecode genereren).
 • Je kunt activatiecodes maken voor alle voorgaande jaren, het huidige jaar en (vanaf 1 december) voor het volgende jaar.
 • Je vindt de gemaakte activatiecodes altijd terug in jouw account (via de tab Activatiecodes).

Daarna krijg je automatisch herinneringen om je licentie tijdig te verlengen met wederom 50% korting.

Stel, je hebt op 10 december 2021 jouw licentie gekocht of verlengd. Gebruik de kortingscode dan voor 10 december 2022 om weer een jaar verzekerd te zijn van updates, activatiecodes en onze support.

Verleng je jouw licentie niet (op tijd)? Dan blijft je template gewoon werken. Alleen krijg je geen updates, support en nieuwe activatiecodes meer. Wil je daarna toch nog updates en support blijven ontvangen? Dan moet je een geheel nieuwe licentie (zonder korting) kopen.

Met deze update hoef jij nooit meer te wachten op activatiecodes en wij houden meer tijd over om nieuwe en betere Excel-sjablonen te maken. Win-win dus!

Hoe het werkt? Dat zie je in deze video

In deze korte video van 3 minuten zie je hoe makkelijk het is om je eigen activatiecodes aan te maken.

4 gedachten over “Creëer vanaf 1 juni zelf je activatiecode(s)”

 1. ik heb geen mail ontvangen op 2 juni, voor het verlengen van mijn boekhoudprogramma, kan iemand mij uitleggen hoe ik nu een verlenging voor volgend jaar regel.

  vriendelijke groet Albert Boskma

  Beantwoorden

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1840 reviews.