Geld verdienen op internet – fabeltje of realiteit?

Geld verdienen op internet?! “Hoe doe je dat?”, zul je denken. Dat is niet zo moeilijk als je misschien denkt.

Er zijn verschillende manieren om online geld te verdienen:

  1. De moeilijke manier: je maakt je eigen (digitale) producten, maakt een website, bouwt je promotiecampagnes, levert je producten en verzorgt de after sales.
  2. De makkelijke manier: je promoot producten van anderen en ontvangt een commissie!

1. De moeilijke manier van geld verdienen op internet

Zelf heb ik al sinds 2011 mijn website waarop ik tientallen templates en sjablonen verkoop aan ondernemers. Hier verdien ik sinds 2013 mijn brood mee. Ik heb een goed draaiende webshop met tientallen digitale producten. Maar dit heeft me wel veel tijd, geld en energie gekost. Het was een jarenlang traject om te komen waar ik nu sta.

Want ik heb eerst al die producten zelf moeten maken. Vervolgens moest ik een website maken (en onderhouden). Tegenwoordig zijn daar kant-en-klare oplossingen voor, maar toen ik begon waren die er nog niet. Dan moet je natuurlijk bezoekers naar je website krijgen. In het begin deed ik dat met Google Adwords. En dat kan best kostbaar zijn. En als ik iets verkoop, dan ben ik zelf verantwoordelijk voor de nazorg. Je wilt dat klanten een goede ervaring hebben en daarom zorg je ervoor dat je ze zo goed mogelijk helpt. Deze manier vereist veel doorzettingsvermogen.

En ik heb geluk gehad. Ik verdiende veel geld als financieel interim manager en dat kon ik niet zo maar laten vallen. Maar door het goede salaris van mijn vrouw kon ik langzaam bouwen aan mijn internetbedrijf. Net zolang tot ik mijn consultancy werk helemaal kon staken in 2013.

Daarom introduceer ik graag de makkelijke manier van geld verdienen op internet.

Geld verdienen op internet

2. De makkelijke manier van geld verdienen op internet

Maak kennis met Affiliate marketing. Affiliate marketing is dat je betaalt krijgt door het promoten van andermans producten. Je krijgt simpelweg betaald wanneer er iemand via jouw unieke affiliate link het product wat jij promoot koopt. Hierdoor hoef je zelf geen producten te ontwikkelen, te verkopen of op de post te doen of bij klanten afleveren. Je hoeft ook niet aan klantenservice te doen.

Jacko Meijaard is iemand die hier veel van af weet. Jacko is een man van 24 jaar en verdient dagelijks honderden euro’s door affiliate marketing op de juiste manier toe te passen.

Hij heeft een programma – Affiliate Marketing Revolutie – ontwikkeld. Met dit programma leer je stap-voor-stap alles over geld verdienen op internet door afffiliate marketing

Interesse? Klik op onderstaande knop en Jacko vertelt je er alles over.

Ja, vertel mij meer

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Het is eigenlijk zo simpel… en als ik het kan, kan iedereen het! Ik heb totaal geen technische kennis en ben helemaal niet speciaal of zo. Sterker nog, ik heb mijn opleiding niet eens afgemaakt en ben simpelweg hier mee begonnen! Nu verdien ik meer geld dan mijn oude studiegenoten en heb ik ook nog eens bakken met vrije tijd.Jacko Meijaard

P.S. Voor het geld hoef je het niet te laten, het is echt niet duur…

P.P.S. Wist je dat je ook met Boekhouden in Excel geld kunt verdienen? Je krijgt 20% commissie van alle verkochte templates via jouw link. Meld je hier aan.

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.