Klanten geven Boekhouden in Excel een 8,2!

Van onze klanten hebben we maar liefst gemiddeld een 8,2 gekregen! Bijna 40% geeft zelfs een 9 of 10. Hier zijn we natuurlijk erg trots op. Meer dan 200 respondenten hebben de enquête ingevuld. Met deze respons is het betrouwbaarheidsniveau van de enquête ruim 90%.

De winnaars van de gratis jaarafsluiting inclusief jaarrekening krijgen binnenkort bericht van ons.

In onderstaande infographic staan de belangrijkste bevindingen. Een korte toelichting staat onder de infographic.

Resultaten klantenonderzoek september 2013

 

Gebruikers bevelen Boekhouden in Excel van harte aan

91% van de respondenten vindt het aannemelijk of zeer aannemelijk dat zij Boekhouden in Excel aanbevelen bij hun relaties. Maar liefst 60% scoort een 5 uit 5. We wijzen u graag nog op ons partnerprogramma, waarbij u ook nog eens 20% provisie kunt verdienen als u ons actief aanbeveelt bij uw relaties.

Klanten blijven Boekhouden in Excel gebruiken

Boekhouden in Excel bestaat 2,5 jaar en heeft sinds de lancering van versie 2 een enorme groei doorgemaakt. 43% van onze klanten gebruikt Boekhouden in Excel al langer dan een jaar.

U ziet de waarde van de Excel Business Toolkits

Bijna 60% van de kopers kiest voor de Premium Edition of hoger. De enquête uitkomsten laten een iets lager beeld zien dan wat uit de verkoopcijfers blijkt.

Mannen zijn in de meerderheid

Bijna driekwart van de respondenten is man. Vrouwen zijn hier duidelijk dus in de minderheid.

Meer verstand van Excel dan van boekhouden

Gebruikers van Boekhouden in Excel geven aan meer verstand van Excel te hebben dan van boekhouden. Gemiddeld geeft men zichzelf een 7,5 voor Excelkennis en een 6,6 voor boekhoudkennis. Hier hebben we nog een uitdaging liggen nog…? Mannen en vrouwen zeggen ongeveer evenveel kennis van Excel te hebben (resp. 7,6 en 7,3). Mannen zijn ‘betere’ boekhouders dan vrouwen (6,8 versus 6,3).

Jonge vrouwen ondernemender dan jonge mannen

Is ondernemen iets voor 45-plussers? Je zou zeggen van wel. Uit de enquête blijkt dat 65% van de ondernemers ouder is dan 45 jaar. Hier zien we echter een significant verschil tussen mannen en vrouwen, want bij de vrouwelijke ondernemers is maar liefst 56% jonger dan 45 jaar, vergeleken met 28% bij de mannen.

P.S. Bovenstaande infographic heb ik gemaakt met PiktoChart.

12 gedachten over “Klanten geven Boekhouden in Excel een 8,2!”

 1. Geweldig resultaat met een geweldig en volwaardig boekhoudpakket dat iedere boekhouder overbodig maakt en iedere ondernemer zo weer eigen baas is!

  Beantwoorden
 2. Ben er net officieel mee begonnen nadat ik met de demo al een tijdje had geoefend. Proefabonnement van Exact Online maar meteen beëindigd, Boekhouden in Excel is voor mij in elk geval veel praktischer…

  Beantwoorden
 3. Prachtige resultaat en wel verdiend.
  De klantenservice grote compliment voor bijstaan met raad en daad, echter verdient nog meer dan 8.2

  Beantwoorden
 4. prima programma en verdient dit resultaat, maar de website is nog steeds niet gebruiksvriendelijk.

  veel succes en goede jaarwisseling

  Beantwoorden

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1833 reviews.