Licentie vernieuwen

Wil je jouw licentie vernieuwen? Lees hier de instructies. We maakten het makkelijker voor je.

Boekhouden in Excel moet je activeren met een code, voordat je de template volledig kunt gebruiken. Tot 1 juni moest je de activeringsheet invullen en uploaden naar de helpdesk. Wij maakten dan (meestal binnen enkele dagen) de activatiecode.

Vanaf 1 juni kun je deze activatiecode zelf genereren via de website. Je hoeft dan niet meer op ons te wachten en kun je dus direct aan de slag met Boekhouden in Excel.

Je licentie vernieuwen werkt als volgt:

  1. Alle leden met een geldige licentie kregen van ons op 2 juni 2022 een email met daarin een persoonlijke kortingscode van 50%. Deze kortingscode is eenmalig te gebruiken en is 12 maanden geldig. Check je spambox als je de email niet kunt vragen en neem contact op met de helpdesk.
  2. Heb je na 2 juni 2022 Boekhouden in Excel gekocht? Dan heb je stap 3 t/m 7 al doorlopen. Dan verleng je jouw licentie direct in jouw account.
  3. Je bestelt met de kortingscode een nieuwe licentie voor Boekhouden in Excel, zodra jouw huidige licentie afloopt. Voor de meeste gebruikers is dat rond de jaarwisseling.
  4. Tijdens het bestelproces vul je de bedrijfsnamen in waarvoor je activatiecodes wenst. Maak geen tikfouten, want de bedrijfsnamen kun je niet zonder onze hulp aanpassen.
  5. Na het afrekenen genereer je zelf de activatiecodes in jouw account (via de tab Activatiecode genereren).
  6. Je kunt activatiecodes maken voor alle voorgaande jaren, het huidige jaar en (vanaf 1 december) voor het volgende jaar.
  7. Je vindt de gemaakte activatiecodes altijd terug in jouw account (via de tab Activatiecodes).
  8. In jouw account vind je dus ook jouw abonnementen terug. Daar kun je het volgend jaar jouw abonnement (voortijdig) verlengen.

Daarna krijg je automatisch herinneringen om je licentie tijdig te verlengen met wederom 50% korting.

Stel, je hebt op 10 december 2021 jouw licentie gekocht of verlengd. Gebruik de kortingscode dan voor 10 december 2022 om weer een jaar verzekerd te zijn van updates, activatiecodes en onze support. Verleng je jouw licentie niet (op tijd)? Dan blijft je template gewoon werken. Alleen krijg je geen updates, support en nieuwe activatiecodes meer. Wil je daarna toch nog updates en support blijven ontvangen? Dan moet je een geheel nieuwe licentie (zonder korting) kopen.

Op deze manier hoef jij nooit meer te wachten op activatiecodes en wij houden meer tijd over om nieuwe en betere Excel-sjablonen te maken. Win-win dus!

Licentie vernieuwen?

Kies eerst het aantal administraties waarvoor je Boekhouden in Excel wilt gebruiken. Kies dan welke versie: Standard, Premium Ultimate of VIP

Boekhouden in Excel 9.0 - 1 administratie Boekhouden in Excel 9.0 - 2 administraties Boekhouden in Excel 9.0 - 5 administraties Boekhouden in Excel 9.0 - 10 administraties

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1855 reviews.