Over ons

Ik ben een liefhebber van prachtige ontwerpen, ambassadeur van eenvoud en passievol toegewijd aan je productervaring. Ik creëer praktische oplossingen in Excel voor al je financiële uitdagingen, zoals Boekhouden in Excel – een simpel boekhoudpakket in Excel waarmee je zelf snel je boekhouding doet en zo honderden euro’s verdient op je accountantskosten en boekhoudsoftware. Met meer dan 500 templates voor ondernemers en particulieren is Boekhouden in Excel de grootste in Nederland.

Kies voor kwaliteit en koop jouw templates bij een professional mét trackrecord.
Ik ontwikkel en vernieuw fulltime Excel-rekenmodellen.
100% tevredenheidsgarantie – 30 dagen proberen.

Stephan Zwanikken - finance & excel expertStephan Zwanikken

Finance & Excel-expert, auteur en online trainer

Ik ben Stephan Zwanikken en ik heb meer dan 30 jaar ervaring als boekhouder, controller en financieel manager in het bedrijfsleven. Ik ben vanaf 2005 zelfstandig ondernemer en specialiseer me in het inzichtelijk maken van financiële gegevens met heldere dashboards en het verbeteren van financiële processen. In 2011 bracht ik het boekhoudpakket Boekhouden in Excel uit. Hiermee heb ik al duizenden ondernemers leren boekhouden.

Ik ben een echte Excel-expert. Ik gebruik mijn passie voor cijfers en Excel om praktische tools te maken voor ondernemers, zoals Boekhouden in Excel, Verlofkaart in Excel, Facturen in Excel, financiële plannen en tientallen andere sjablonen. Op die manier maak ik op een heldere en praktische manier financiën leuk en boeiend. Ik was ook spreker op de Excel Experience Day. Tienduizenden ondernemers maken gebruik van een van mijn prachtige sjablonen. Ik help je van chaotische cijfers naar nuttig inzicht.

Ook ben ik auteur van drie geweldige financiële boeken voor ondernemers. Het grote geldboek voor de kleine ondernemer is al jaren het best gewaardeerde financiële boek op managementboek.nl.

Daarnaast maak ik korte, superpraktische financiële trainingen waarmee je binnen 15-30 minuten een onderwerp direct begrijpt. Probeer eens de online training Onmisbare belastingtips. Je verdient je investering dubbel en dwars terug!

Boekhouden was nog nooit zo leuk en makkelijk. Daadkrachtige oplossingen in Excel, dat is wat ik maak. Voor meer dan 90.000 ondernemers.

Excel expert maakt meer dan 350 templates voor zzp'ers en ondernemers

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1791 reviews.