Boekhouden in Excel

Bespaar honderden euro’s op je accountantskosten

Leer hoe je jouw hard verdiende geld als ondernemer in je eigen zak houdt en niet weggooit aan simpel werk dat je met gemak zelf kunt doen. Gebruik de ‘rustige’ uurtjes om honderden euro’s te besparen op je accountant of boekhouder…

Wat zou je doen met €1.000 extra?

Iedereen kan boekhouden! Ook al ben je niet financieel onderlegd of vind je boekhouden enorm saai. Als je enkele simpele regels kunt volgen, zoals al meer dan 3.000 klanten doen, dan kan ook jij binnenkort zelf je boekhouding doen, in nog geen 2 uur per maand. En daarmee honderden euro’s besparen.

[button link=”/demo” style=”tick” color=”orange”]PROBEER GRATIS![/button]

Kun je tabellen vullen? Dan kun je boekhouden!

Zo simpel is het met Boekhouden in Excel. Het meest complete boekhoudpakket in Excel. Aan de hand van een set duidelijke instructievideo’s leer je om zelf eenvoudig jouw boekhouding in Excel te doen.

Boekhouden in Excel is speciaal gemaakt voor de kleine zelfstandige ondernemer, die zelf zijn facturen, bonnetjes en dagafschriften op eenvoudige manier wil verwerken en direct inzicht wil hebben in zijn financiën aan de hand van duidelijke overzichten. De winst- en verliesrekening en de aangifte omzetbelasting zijn direct klaar, maar ook de balans! Je beschikt hiermee meteen over alle gegevens voor jouw aangifte inkomstenbelasting.

Boekhouden in Excel 5.0

11 redenen om te kiezen voor Boekhouden in Excel

[tabs style=”boxed”] [tab title=”Zelf doen”]Leer zelf eenvoudig je eigen boekhouding te doen

Je leert om zelf eenvoudig je boekhouding in Excel te doen aan de hand van duidelijke instructievideo’s (totaal bijna 2 uur). De uitgebreide gebruikershandleiding, boordevol voorbeelden en afbeeldingen, helpt je snel op weg en biedt uitkomst bij een aantal bijzondere situaties.

[/tab] [tab title=”Bespaar”]Bespaar honderden euro’s op je accountant

Huur niet langer die dure accountant in om je facturen te verwerken. Verwerk je facturen zelf en betaal je accountant voor goed advies.

[/tab] [tab title=”Inzicht”]Krijg direct inzicht in de financiële situatie van je onderneming

Na het verwerken van je facturen, bonnetjes en dagafschriften heb je direct inzicht in de financiële situatie van jouw onderneming, dankzij het unieke dashboard. Je ziet in één oogopslag hoe het met jouw onderneming is gesteld. Je hoeft dus niet meer te wachten op de rapportage van je accountant.

[/tab][tab title=”Budget”]Maak een degelijk budget voor jouw onderneming

Een goed budget helpt je bij het realiseren van je plannen. Met de Financial Planning Toolkit maak je de begroting voor je exploitatie, investeringen, financieringen, liquiditeiten en je privé situatie. Deze modellen worden uitgebreid besproken in mijn boek “Het grote geldboek voor de kleine ondernemer”. Een absolute aanrader.

[/tab][tab title=”Aangifte”]Doe zelf de aangifte omzetbelasting

Wil je nog meer besparen? Doe dan zelf de aangifte omzetbelasting. Dit bestaat simpelweg uit het overnemen van twee of drie getallen uit het BTW-overzicht van Boekhouden in Excel. Een accountant rekent hier al gauw 30 euro per keer voor. Boekhouden in Excel houdt ook rekening met de kleine ondernemersregeling.

[/tab][tab title=”Goedkoop”]Betaal niet te veel voor boekhoudsoftware

In plaats van een duur maandabonnement voor je boekhoudsoftware schaf je Boekhouden in Excel voor een fractie van de prijs van (online) boekhoudsoftware aan. Je kunt meteen voor 2 jaar aan de slag. Updates zijn bovendien erg goedkoop.

[/tab][tab title=”Uitkomst”]Weet tijdig waar je financieel aan toe bent

Kies je voor de Premium Edition, dan ontvang je ook 2 Excel Business Toolkits met meer dan 100 spreadsheets. Je rekent hiermee bijvoorbeeld exact uit hoeveel inkomstenbelasting je moet betalen of welk uurtarief je moet vragen bij een bepaald netto inkomen per maand. Dus geen nare verrassingen meer. Je weet vanaf nu exact wat je de belastingdienst nog schuldig bent.

[/tab][tab title=”Orden”]Orden je administratie op de juiste manier

We leren je tevens hoe je jouw papieren administratie netjes inricht, geheel afgestemd op Boekhouden in Excel.

[/tab][tab title=”Support”]Wees verzekerd van professionele ondersteuning

De Quickstart Guide, de handleiding en instructievideo’s zijn met veel zorg samengesteld. Loop je evenwel vast dan biedt de uitgebreide kennisbank vaak uitkomst. Tientallen gebruikersvragen zijn al voor je beantwoord. Is je vraag nog steeds niet beantwoord, dan kun je rekenen op onze deskundigheid wanneer je hiervan melding maakt via de helpdesk.

[/tab][tab title=”Nuttig”]Gebruik de ‘rustige uurtjes’ op een nuttige manier

Vind een goede bestemming voor de rustige uren in je werk als ondernemer om zelf je administratie in Excel bij te werken. Geniet van het voldane gevoel als je regelmatig je boekhouding in Excel netjes bijwerkt.

[/tab][tab title=”Automatisch”]Print facturen en rapportages automatisch

Op het moment dat je een verkooptransactie registreert is direct je factuur klaar. Alle rapportages worden automatisch bijgewerkt. Van balans, winst- en verliesrekening tot aangifte omzetbelasting. Je hoeft niks meer zelf uit te rekenen.

[/tab][/tabs][button link=”https://www.boekhoudeninexcel.nl/demo” style=”tick” color=”orange”]PROBEER GRATIS![/button]

Meer dan 3.000 tevreden klanten van Boekhouden in Excel

In de korte tijd dat Boekhouden in Excel bestaat hebben al meer dan 3.000 klanten gekozen voor dit unieke pakket. Dankzij onze gebruikers wordt het pakket continu doorontwikkeld en aangepast aan jouw wensen. Lees hiernaast de klantervaringen van enkele enthousiaste gebruikers. Meer dan 20.000 ondernemers maken gebruik van een of meerdere van onze producten!

Een parel! Ongelooflijk! Er wordt vaak gezegd dat goed, snel en goedkoop onmogelijk samen kunnen vallen. Dit product en de bijbehorende dienst bewijzen op meesterlijke wijze het tegendeel. Voor geen 100€ krijg je een stuk gereedschap waarmee je je dure belastingadviseur en/of accountant de deur kunt wijzen. Je krijgt hiermee alles om je debiteuren, crediteuren, uren, kilometers, verkopen, inkopen, etc. bij te houden, waaruit allerlei overzichten worden gegenereerd, zowel ter ondersteuning van de bedrijfsvoering als ter verantwoording ervan. De stukken voor de Belastingdienst krijg je er ook zo uit. En als iets mis gaat (je bent immers zelf geen accountant), stuur je de gegevens naar de helpdesk, en je krijgt binnen 24 uur (vaak nog veel sneller zelfs!) een gecorrigeerde versie met uitleg van de fout, waaruit je nog zelf iets leert. – Jean-Pierre Kent

Meer reviews lezen?

Boekhouden in Excel 5.0 Menu

Wat krijg je?

[unordered_list style=”tick”]
  • Boekhouden in Excel (inclusief voorbeeldadministratie)
  • Toegang tot het ledengedeelte met daarin altijd de meest recente versie van alle spreadsheets (afhankelijk van de editie je gekozen hebt), alle documenten zoals de Quickstart Guide en handleiding en natuurlijk de instructievideo’s in HD met downloadlinks, zodat je ze ook op je PC, tablet of smartphone kunt bekijken. Maar ook importmodules voor je dagafschriften
  • Online helpdesk met uitgebreide kennisbank (beantwoording van tientallen gebruikersvragen)
  • 48-uurs servicegarantie op vragen via de helpdesk (veelal sneller!)
  • Activatiecodes voor 2 boekjaren bij de eerste aanschaf (na 1 jaar verleng je jouw licentie met 50% korting)
  • 1 jaar gratis updates
[/unordered_list]

Bekijk de verschillende edities van Boekhouden in Excel en maak je keuze.

Unieke aanbieding en bonus van Boekhouden in Excel

Alleen voor een beperkte periode bieden wij Boekhouden in Excel voor deze lage prijzen vanaf €129 €97. Acteer snel, want ieder moment kan de prijs teruggaan naar de originele prijs.

Iedereen die nu Boekhouden in Excel koopt krijgt gratis de Kalender Toolkit. Een set (eeuwigdurende) kalenders, bestaande uit een jaarkalender op 1 pagina met notities en een speciale dagenplanner in vier verschillende kleuren, een dagkalender met notities en een minikalender op 1 pagina.

Als extra bonus krijg je een handige To Do Checklist die aangeeft hoeveel procent je van je taken hebt afgerond en hoeveel dagen je nog over hebt om je doelen te bereiken.

Loop geen enkel risico en bestel vandaag nog jouw favoriete editie van Boekhouden in Excel (vanaf €129 €97) of ga voor onze All Inclusive Edition voor €77 €58 per maand. Doorloop het online trainingsprogramma van 12 instructievideo’s en/of woon de live training bij. Verwerk zelf je facturen in een applicatie die je al kent en zie direct hoe jouw bedrijf er financieel voor staat. Bespaar hiermee honderden euro’s op je accountant.

Het enige wat je hoeft te doen is jouw pakket naar keuze te bestellen en je kunt direct aan de slag.

[button link=”https://www.boekhoudeninexcel.nl/demo” style=”tick” color=”orange”]PROBEER GRATIS![/button]

P.S. Ik ben de auteur van Het grote geldboek voor de kleine ondernemer. Met dit boek leer je jouw financiën in 5 praktische stappen zelf doen en begrijpen.

Tevredenheidsgarantie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1833 reviews.