Tevredenheidsgarantie

30 dagen geld terug garantie & restitutiebeleid

Bij Boekhouden in Excel willen we ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Als je een technische of verkoop gerelateerde vraag hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Echter, als je vindt dat het product dat je hebt gekocht niet het best geschikt is voor je wensen en je hebt geprobeerd om problemen met onze helpdesk op te lossen, dan willen we iets recht zetten.

Volg de stappen in Hoe vraag je een restitutie aan voor een restitutie binnen 30 dagen na de datum van aankoop. We willen graag weten waar het mis ging, of hoe we kunnen verbeteren. Vermeld je ordernummer, zodat we een terugbetaling zo snel mogelijk kunnen afwikkelen.

Houd er rekening mee dat we proberen om de terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken. Maar soms duurt het even, voordat de restitutie op je bank is bijgeschreven (in sommige gevallen kan dit tot 20 dagen duren).

All Inclusive Edition

Het abonnement van de All Inclusive Edition wordt aangegaan voor een jaar en eindigt vanzelf (geen stilzwijgende verlenging). Je kunt daarna kiezen om het abonnement voor nog 1 jaar te verlengen.

Tevredenheidsgarantie

 

Login