Tevredenheidsgarantie

30 dagen geld terug garantie & restitutiebeleid

Bij Boekhouden in Excel willen we ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Als je een technische of verkoop gerelateerde vraag hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Echter, als je vindt dat het product dat je hebt gekocht niet het best geschikt is voor je wensen en je hebt geprobeerd om problemen met onze helpdesk op te lossen, dan willen we iets recht zetten.

Volg de stappen in Hoe vraag je een restitutie aan voor een restitutie binnen 30 dagen na de datum van aankoop. We willen graag weten waar het mis ging, of hoe we kunnen verbeteren. Vermeld je ordernummer, zodat we een terugbetaling zo snel mogelijk kunnen afwikkelen.

Houd er rekening mee dat we proberen om de terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken. Maar soms duurt het even, voordat de restitutie op je bank is bijgeschreven (in sommige gevallen kan dit tot 14 dagen duren).

Uitzonderingen op de 30 dagen geld-terug-garantie:

  • Maatwerk (ieder vorm van wijziging aan een template) is eenmalig. Bij een update van het betreffende product wordt maatwerk niet kosteloos opnieuw uitgevoerd.
  • Op maatwerk, licentie vernieuwingen, producten die je gratis kunt proberen met een demo en trainingen wordt geen geld terug verstrekt.
  • In geval van overmacht, misbruik of niet te voorziene calamiteiten vervallen de rechten die aan de 7 garanties kunnen worden ontleend.

Het abonnement van de All Inclusive Edition wordt aangegaan voor een jaar en eindigt vanzelf (geen stilzwijgende verlenging). Je kunt daarna kiezen om het abonnement voor nog 1 jaar te verlengen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@boekhoudeninexcel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Tevredenheidsgarantie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1833 reviews.