Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling ‘retour’ wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Let op! Ondernemers hebben geen herroepingsrecht, maar wij behandelen die hetzelfde volgens onze 30 dagen-geld-terug garantie.

Volg de stappen in Hoe vraag je een restitutie aan voor een restitutie binnen 30 dagen na de datum van aankoop. We willen graag weten waar het mis ging, of hoe we kunnen verbeteren. Vermeld je ordernummer, zodat we een terugbetaling zo snel mogelijk kunnen afwikkelen.

Digitale producten kun je niet retourneren, maar je hebt niet langer meer het recht om ze te gebruiken. Je moet ze verwijderen van je computer(s). Je hebt na annulering nog 14 dagen om je fysieke product (een usb-stick of cd) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 2,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht (of geld-terug-garantie), zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@boekhoudeninexcel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour/geld-terug-garantie terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem (ook voor digitale producten). Je kunt hiervoor contact opnemen met info@boekhoudeninexcel.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering maatwerk

Maatwerk die we hebben gemaakt aan jouw template volgens de door jou aangeleverde specificaties vallen niet onder het herroepingsrecht of onze geld-terug-garantie. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1837 reviews.