2015 was een fantastisch jaar

2015 was voor Boekhouden in Excel een geweldig jaar. We hebben meer dan 3.000 klanten die ons Excel boekhoudpakket gebruiken. Tienduizenden ondernemers maken gebruik van onze gratis sjablonen om hun uren en kilometers te registreren of hun facturen te maken. We hebben meer dan 100 sjablonen ontwikkeld die ondernemers helpen bij hun financiën. Dagelijks helpen we tientallen ondernemers met hun boekhouduitdagingen via onze helpdesk. Dit jaar verwerken we ongeveer 3.000 support tickets.

Financiën voor ondernemers, maar dan simpel uitgelegd

Het grote geldboek voor de kleine ondernemerAls klap op de vuurpijl is eind november mijn boek “Het grote geldboek voor de kleine ondernemer” verschenen. Met dit boek leer je in 5 praktische stappen jouw financiën doen en begrijpen. Van het schrijven van een businessplan tot de aangifte inkomstenbelasting. Alles wat je als ondernemer moet weten over financiën en administratie is verwerkt in dit boek. Het boek staat momenteel in de top 100 van managementboek.nl op plaats 19 16 met louter lovende recensies. In de rubriek Financieel management staat het boek zelfs op nummer 1 (tussen 10.839 andere boeken).

[quote style=”boxed” float=”left”]Geweldig leerzaam boek dat elke zelfstandige zou moeten hebben.[/quote]

En wat andere quotes die je vindt op de website van managementboek.nl:

“De kleine investering in dit boek valt weg tegen de besparingen die met dit boek te behalen zijn.”

“Goed opgebouwd boek, leest gemakkelijk en een must voor de beginnende ondernemer.”

Kortom:

Wil je weten hoe je een boekhouding moet opzetten? –> Lees dit boek!

Wil je zelfstandig de boekhouding kunnen doen? –> Lees dit boek!

Wil je inzicht krijgen in de financiën van jouw onderneming? –> Lees dit boek!

Gebruikers geven bijna allemaal 5 sterren

Gebruikers van Boekhouden in Excel geven gemiddeld maar liefst 4,7 sterren! En die krijg je niet zo maar. Die krijg je alleen als je het beste product met top ondersteuning levert. En dat lees je allemaal terug in de geweldige reviews die onze klanten geven. Hieronder lees je enkele recente beoordelingen:

[quote style=”boxed” float=”right”]Geweldig! De online ondersteuning is fantastisch.[/quote]

“Prima product. Het product is prima voor elkaar maar wat vooral erg goed is, de backup als er iets mis gaat.”

“Vind het fijn om zelf de boekhouding te doen, dit is zeer goed mogelijk door Boekhouden in Excel, en zeker als je goed ondersteund wordt.”

Reviews Boekhouden in Excel

Belangrijke praktische verbeteringen

Ook dit jaar hebben we weer enkele spectaculaire verbeteringen doorgevoerd. Zo hoef je vanaf versie 3.03 niet meer de eindeloze lijst met grootboekrekeningen te scrollen. Gebruik nu een zoekterm om een bepaalde grootboekrekening te vinden.

zoekterm-gebruiken

Daarnaast hebben we subtotalen toegevoegd als je filters gebruikt. Je hoeft dan niet meer handmatig de selectie op te tellen. Lees het volledige artikel over de verbeteringen in versie 3.03 hier.

Ook voor 2016 staan enkele verbeteringen gepland. Zo willen we openstaande posten van een vorig boekjaar kunnen monitoren en afboeken. Dankzij de hulp van een van onze klanten wordt het straks ook mogelijk om zogenaamde grootboekmutatiekaarten te maken. Je krijgt dan alle transactie van een bepaalde grootboekrekening in een overzicht. Dit is iets wat vooral boekhouders en accountants missen. Ja je leest het goed. Meer dan 20 boekhoudkantoren maken gebruik van ons boekhoudpakket in Excel.

Ons plan voor 2016

Ook in 2016 willen we geweldige producten blijven maken met nog betere ondersteuning. We willen jouw verwachtingen overtreffen en een levenslange fan van jou maken. Om dit te bereiken gaan we dit jaar enkele fantastische trainingen aanbieden om jou zo goed mogelijk te helpen bij het ondernemerschap. Houd je email dus in de gaten.

We hanteren al meer dan 2 jaar dezelfde prijzen voor onze producten en diensten. Per 1 januari 2016 gaan wij onze prijzen dan ook aanpassen. Alleen op deze manier zijn we in staat om jou ook over 5 en 10 jaar te kunnen ondersteunen. In onderstaande prijstabellen vind je de nieuwe prijzen.

Prijzen eerste aanschaf

[css3_grid id=’ptlicense_inverse2016′]

(Dit betekent dat als je Boekhouden in Excel wilt gebruiken voor 3 administraties, je dan een licentie koopt voor 5 administraties.)

 

Prijzen verlenging licentie

[css3_grid id=’ptupdate_inverse2016′]

 

Vergeleken met andere boekhoudpakketten is Boekhouden in Excel nog steeds een koopje. Laat me dat toelichten met een voorbeeld. Stel je hebt een holding en een werkmaatschappij. Je moet dan de administratie voor 2 ondernemingen bijhouden. Als je de kosten voor 2 jaar uitrekent dan ben je met Boekhouden in Excel slechts €3 euro per administratie per maand kwijt (€97 + €47 verlenging = €144 / 2 administraties / 24 maanden = €3). Vergelijk dat eens met de €59 die Exact rekent voor vergelijkbare functionaliteit… Dat kost je maar liefst €1.272 meer (24 x €59 – €144). Na 3 jaar is het verschil zelfs opgelopen tot €1.933.

Door de verbetering van ons prijsmodel, zijn we van mening dat we jou nog lange tijd kunnen ondersteunen. We kunnen dit blijven doen zonder de dreiging dat we er mee moeten stoppen.

We wensen jullie allemaal een gezond en succesvol 2016!

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1602 reviews.