Gratis boek bij bestelling van Het grote geldboek

Bestel in de maand juni mijn boek “Het grote geldboek voor de kleine ondernemer” en je ontvangt het boek “Big data aan het werk” geheel gratis.

Mijn uitgever Vakmedianet geeft in juni een gratis boek weg bij bestelling van mijn boek of een van de 15 andere boeken. Als je mijn boek nog niet gekocht hebt, maak dan gebruik van deze aanbieding. Heb je mijn boek al wel gekocht? Check dan de 15 andere titels. De kans is groot dat er een goed boek voor jou tussen zit.

Je ontvangt het boek “Big data aan het werk” t.w.v. €22,50 geheel gratis bij bestelling van mijn boek “Het grote geldboek voor de kleine ondernemer” of 15 andere boeken geheel gratis.

BESTEL EN ONTVANG GRATIS

[threecol_one]Het grote geldboek voor de kleine ondernemer[/threecol_one] [threecol_one]Big data aan het werk[/threecol_one] [threecol_one_last][typography font=”Cantarell” size=”36″ size_format=”px”]€ 27,50[/typography] Normale prijs € 50 [button link=”https://www.managementboek.nl/bestellijst/vakmedianetactie?affiliate=3041″ color=”orange”]+ BESTELLEN[/button] [/threecol_one_last]

Boek cadeau bij één van onderstaande boeken

vakmedianet-actie-2-960

vakmedia actievakmedianet actie

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *