Download gratis whitepaper ’70 praktische boekhoudtips’

Download hieronder gratis de whitepaper ’70 praktische boekhoudtips’. Veel ondernemers zien boekhouden als een van de lasten van het ondernemer zijn. Omdat je bezig wilt zijn met je onderneming heb je al gauw de neiging om de boekhouding uit te besteden. Als je een klein beetje moeite doet, ontdek je dat er een schat aan informatie verborgen ligt in je boekhouding. Deze informatie ontdek je veel sneller als je zelf (delen van) je boekhouding uitvoert. Het doen van je boekhouding hoeft heus niet zoveel tijd te kosten. Het is gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van 70 praktische boekhoudtips help ik je een eindje op weg.

Tip 19 over Verkopen
Zorg voor kleur in je facturen. Uit onderzoek blijkt dat facturen sneller betaald worden als ze er professioneel uitzien en kleur bevatten.

Daarnaast vertel ik je hoe je de keuze maakt tussen de boekhouding uitbesteden of zelf doen. Je leert ook hoe je een boekhouder of accountant uitkiest en een boekhoudpakket dat past bij jouw onderneming. Als je je keuze eenmaal hebt gemaakt, help ik je om je boekhoudpakket zo in te stellen dat het is afgestemd op jouw wensen en je voldoet aan de wettelijke vereisten.

In deze whitepaper

  • Adviezen voor de keuze tussen uitbesteden of zelf doen
  • Tips hoe je een boekhouder uitkiest
  • Een handige checklist bij het selecteren van een boekhoudpakket
  • Belangrijke zaken die je moet instellen in je boekhoudpakket
  • En natuurlijk 70 praktische boektips

Download 70 praktische boekhoudtips

Vul hieronder je naam en emailadres in en download direct de whitepaper ’70 praktische boekhoudtips’. De whitepaper wordt ook per email verzonden.

Bonus: dit whitepaper bevat 3 extra paragrafen van Het grote geldboek voor de kleine ondernemer. Wil je nog veel meer van deze tips lezen? Koop dan nu dit boek voor slechts €29,50 inclusief gratis rekenmodellen t.w.v. €75.70-boekhoudtips-Mockup_07

5 gedachten over “Download gratis whitepaper ’70 praktische boekhoudtips’”

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1837 reviews.