Het ultieme boek over financiën voor ondernemers

Financiën voor ondernemers begrijpbaar maken. En dat is gelukt! Wij ondernemers hebben allemaal te maken met financiële uitdagingen en velen van ons hebben hier moeite mee. Dat is wat ik de afgelopen jaren veel heb waargenomen. Ondernemers worstelen dagelijks met hun papieren en digitale administratie, denken niets te hebben met cijfers, spenderen daarom duizenden euro’s aan accountant of boekhouder en hebben desondanks nog steeds onvoldoende inzicht in de financiële situatie van hun onderneming. Ze spreken de taal van hun boekhouder niet en worden regelmatig verrast door onverwacht hoge belastingaanslagen en dito rekeningen. Zonder financiële kennis kun je de risico’s en voordelen van een onderneming onmogelijk begrijpen. Als je meedoet aan het spel van ondernemen, dan wil je ook weten of je het wint!

Het grote geldboek voor de kleine ondernemer

Daarom heb ik een boek geschreven waarmee je in vijf praktische stappen jouw financiën en administratie leert doen en begrijpen. Ook niet-financiële mensen kunnen hier dus mee uit de voeten! De vijf stappen verminderen stress, omdat je vanaf nu altijd weet hoe je er financieel voor staat. De belastingtijd wordt pijnloos en kent geen nare verrassingen meer. Je hoeft niet meer bang te zijn voor die blauwe envelop. De vijf praktische stappen verhogen de winst, omdat je nu de cijfers begrijpt die het verhaal van je onderneming vertellen en betere beslissingen neemt. Bovendien bespaar je honderden euro’s op accountantskosten en boekhoudsoftware. De vijf stappen vergroten de financiële zekerheid, omdat je beter met geld en cijfers leert omgaan en je nooit meer onverwacht geld te kort komt.

Kortom in 5 stappen leer je jouw financiën doen en begrijpen. Van businessplan tot aangifte inkomstenbelasting. Zonder deze kennis kun je de financiële risico’s en voordelen van een onderneming onmogelijk begrijpen. Het boek leert je de CFO van je eigen bedrijf te worden. Als je meedoet aan het spel van ondernemen, wil je ook weten of je wint!

Spectaculaire aanbieding

Koop als een van de eersten het boek en kom in aanmerking voor een spectaculaire openingsaanbieding! Koop dan nu dit boek.

[button link=”http://www.hetgrotegeldboek.nl/voorinschrijving/” style=”tick” color=”orange”]Koop dit boek[/button]

Bekijk alvast de boektrailer

Wat levert het boek op?

[unordered_list style=”tick”]
 • Vermindert stress: je schept orde in de papieren en digitale chaos, je leert beter plannen, je weet altijd hoe je er financieel voorstaat, de belastingtijd wordt pijnloos en je hebt geen nare verrassingen meer.
 • Verhoogt de winst: je bespaart en verdient geld, omdat je de cijfers begrijpt die het verhaal vertellen van je onderneming.
 • Vergroot financiële zekerheid: je leert beter met geld en cijfers omgaan en je hebt nooit meer onverwacht geld tekort.
[/unordered_list]

Financiën voor ondernemers simpel uitgelegd, p360-361

Dit bereik je in 5 praktische stappen

[ordered_list style=”decimal”]
 1. Maak een plan: weet waarom je gaat ondernemen, schrijf je businessplan op 1 A4 en vertaal dit in een gedegen begroting.
 2. Administratie op orde: breng orde in de papieren en digitale chaos met een slim ordnersysteem en weet wat je allemaal moet bijhouden.
 3. Gegevens verwerken: richt je boekhouding in en verwerk eenvoudig alle bonnetjes, facturen en dagafschriften in je administratie (of weet hoe dat voor je gedaan wordt).
 4. Inzicht in cijfers: krijg inzicht in de financiële situatie van je onderneming, lees en begrijp de financiële rapportages en stuur op kengetallen.
 5. Controle over financiën: ken de aftrekbaarheid van kosten en btw, vergeet niets tijdens de jaarafsluiting, stel de jaarrekening op en doe je belastingaangiften.
[/ordered_list]

p24-25

Boordevol tips, rekenvoorbeelden en checklijsten

Het grote geldboek voor de kleine ondernemer zit boordevol met tips, rekenvoorbeelden en checklijsten. Het boek vertelt niet alleen wat je moet doen, maar vooral hoe je dat moet doen. Theorie wordt uitgelegd met voorbeelden uit de praktijk.

p192-193

Bestel nu jouw boek

Het grote geldboek voor de kleine ondernemer is eind november verschenen. Wil je als een van de eersten dit boek bestellen? Koop dan nu dit boek en kom in aanmerking voor een spectaculaire openingsaanbieding!

[button link=”http://www.hetgrotegeldboek.nl/” style=”tick” color=”orange”]Koop dit boek[/button]

Book_01_960x631

 

2 gedachten over “Het ultieme boek over financiën voor ondernemers”

 1. Ik heb dit boek aangeschaft en ik heb er al een paar leuke tips uit kunnen halen.
  Dus al met al een aanrader.
  Peter van der Linden
  Safety for U

  Beantwoorden

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.