Trots: een MasterClass “Leven van Internet” samen met mijn mentor!

Speciaal op mijn verzoek geeft mijn mentor Eelco de Boer nog één keer de “Leven van Internet Masterclass”. De masterclass is volledig gratis en je kunt je eenvoudig registreren door even op dit linkje te klikken.

Het webinar vindt aanstaande dinsdag 20 maart plaats om 20.00 uur via deze link.


Vandaag eens iets compleet anders…

Zoals je natuurlijk weet ben ik extreem gepassioneerd over spreadsheets en finance. Al bijna 30 jaar lang maak ik spreadsheets. Eerst in Multiplan, toen in Lotus 1-2-3 en de laatste 20 jaar in Microsoft Excel.

Maar acht jaar geleden gebeurde er iets wat voor mij echt alles heeft veranderd.

Mijn passie is altijd geweest om mijn klanten beter inzicht te geven in hun financiën. Tot de eeuwwisseling werkte ik als financieel manager in de ‘corporate’ wereld voor bedrijven zoals Shell, Achmea en Telfort. Ik vond het fantastisch om te doen, maar met vier kleine snel opgroeiende kinderen tussen 4 en 9 jaar vond ik het steeds vervelender om zo veel van huis te zijn. Ik miste te veel van hun jonge leventjes. Ook al had ik mijn papa-dag.

Een e-boek veranderde mijn leven

En toen las ik een e-boek over online ondernemen. Het was nog geen 30 pagina’s groot. Maar ik had zoiets van “Dat kan ik ook!”.

Ik had een Excel-boekhoudpakket gemaakt voor mijn eigen administratie. En steeds meer vrienden en kennissen vroegen of ze het ook mochten gebruiken. Zo praktisch vonden ze het. Binnen een week had ik een (foeilelijke) html-website in elkaar geflanst. Ik gooide er ook een paar euro aan Google-advertenties tegen aan. En ja hoor, nog dezelfde dag verkocht ik mijn eerste boekhoudpakket.

Binnen enkele maanden verdiende ik zo’n duizend euro per maand online naast mijn consultancy inkomen. Ik investeerde dit geld in mijn eigen ontwikkeling. Ik schreef me in voor cursussen, volgde seminars en trainingen en las veel boeken over online marketing.

Op een congres (in Amerika) kwam ik Yvon tegen. Zij was naar een seminar geweest van ene Eelco de Boer en zij was laaiend enthousiast erover. Ik had toen al wel van hem gehoord, maar was vooral benieuwd wat haar er zo enthousiast maakte. Ik ben veel video’s, podcasts en social media posts van Eelco gaan volgen en al snel had hij mij ook te pakken. Hij heeft veel ervaring, doet daadwerkelijk waar hij het zelf over heeft en is ook wel anders dan anderen.

Nuchter en to the point. Ik besloot ook om seminars van hem te volgen en dat is eigenlijk het moment dat alles voor mij is veranderd…

Alles in een stroomversnelling

Toen kwam alles in een stroomversnelling. Dankzij zijn seminars en trainingen kon ik vrij snel mijn consultancy leven vaarwelzeggen. Ik verdiende in het begin misschien wat minder, maar had wel 100% van mijn tijd terug! Ik kon iedere dag mijn kinderen naar school brengen en ophalen (het zijn inmiddels pubers). Ik nam ze mee naar zwemles, kinderfeestjes en al hun sport- en dansactiviteiten. Kortom, ik was er voor ze en mijn vrouw!

Nu kan ik werken waar en wanneer ik wil. Ik werk nog steeds veel, omdat ik het leuk vind wat ik doe! Ondertussen zijn mijn internet-inkomsten ruim gestegen boven mijn oude consultancy-inkomen. Want ja, als je tijd hebt om aan je business te bouwen gaat het nog harder…

Geen stress, maar echte vrijheid

Het stresslevel van mijn werk is eigenlijk gedaald naar 0, voel me echt heel vrij en wat ik zelf ook erg belangrijk vind, ik kan eigenlijk de hele tijd doen wat ik leuk vind om te doen! Zoals Eelco het ook wel noemt: “Poen met je Passie”.

Ik heb de afgelopen jaren vaak de vraag gekregen van mijn klanten en mijn vrienden hoe het nou is om te kunnen “Leven van Internet” en hoe ik dit precies heb gedaan. Ik ben hier natuurlijk heel erg gepassioneerd over, maar meestal verwijs ik ze gewoon naar Eelco, hij is hier een absolute “master” in en kan het vele malen beter uitleggen dan ik.

Omdat ik deze vraag zo vaak kreeg heb ik een poosje geleden de stoute schoenen aangetrokken en aan Eelco gevraagd of hij mijn volgers en klanten niet zou willen helpen om ook succesvol te worden dankzij het internet en ik ben superblij, want dit leek hem superleuk om te doen!

Masterclass “Leven van Internet” met mijn mentor

Dus speciaal voor jou, omdat je op mijn mailinglijst staat geeft Eelco aanstaande dinsdag (30 maart 2021) om 20.00 uur een bijzondere “Leven van Internet Masterclass”.

Dit is wat je gaat leren tijdens deze bijzondere masterclass:

  • Wat de #1 manier is om ook te gaan “Leven van Internet” (dit heeft alles voor mij veranderd, Eelco noemt dit “Het Ideale Verdienmodel”)
  • Welke stappen ervoor nodig zijn om succesvol te worden dankzij internet
  • Hoe je “passief inkomen” kunt gaan opbouwen (ongeacht de situatie waar je je nu in begeeft)

Daar stopt het echter niet. Naast dat je moet weten wat je “Ideale Verdienmodel” is, zijn er ook een aantal “GameChangers” die je moet begrijpen, wil je succesvol online zijn.

Eelco heeft er 19 geïdentificeerd en ook deze zal hij onthullen. Het wordt echt heel waardevol!

Aanmelden doe je door op deze link te klikken

En waar ik helemaal blij over ben is dat Eelco ook besloten heeft om elke deelnemer te belonen met een aantal bijzondere e-books & bonussen.

Zo ontvang je na het live webinar ook toegang tot de E-books “19 GameChangers”, de 23 regels van “Nieuwe Ondernemers” en 66 “MasterMoves Mindsets”

Allemaal superwaardevol en ik ben enorm dankbaar dat Eelco dit met mij wil organiseren!

De “Leven van Internet Masterclass” is volledig gratis en je kunt je eenvoudig registreren door even op dit linkje te klikken

Het webinar vindt aanstaande dinsdag 20 maartplaats om 20.00 uur via deze link.

Klik hier om je even aan te melden voor de “Leven van Internet” Masterclass

Ik kijk er naar uit!

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.