Sjabloon verlofaanvraag

We hebben handige sjablonen gemaakt voor het aanvragen van verlof. De sjabloon verlofaanvraag is beschikbaar in 4 ontwerpen. Er zit altijd wel een ontwerp bij die geschikt is voor jouw organisatie.

sjabloon verlofaanvraag

Waarom een sjabloon verlofaanvraag gebruiken?

In de wet staat de je als werkgever de werknemer in de gelegenheid moet stellen om het verlof op te nemen waar hij of zij minimaal recht op heeft. Wanneer je verlof opneemt doe je dat in overleg, omdat je wilt voorkomen dat er problemen ontstaan. Bijvoorbeeld met het rooster. Vakanties moeten op tijd ingepland worden, zodat de werkgever rekening kan houden met de wensen van iedereen.

Het is slim om de afspraken op papier vast te leggen. En dat doe je bij voorkeur met een verlofaanvraagformulier. De werknemer dient tijdig een verlofaanvraag in en de leidinggevende geeft op zijn beurt op tijd aan of hij het verzoek goedkeurt of afwijst. Het sjabloon verlofaanvraag is hiervoor uitstekend geschikt. In enkele modellen is ook ruimte opgenomen voor de (loon)administratie, opdat het verlof verwerkt kan worden in de verlofadministratie.

Sjabloon verlofaanvraag

Wat kan je met het sjabloon verlofaanvraag?

De sjabloon verlofaanvraag is geschikt voor alle organisaties. Wat is het en wat kun je ermee?

  • 4 verschillende ontwerpen in Excel of PDF voor het aanvragen van verlof of vakantie
  • snel 2 verlofaanvraagformulieren afdrukken op 1 vel A4
  • eenvoudig aanpasbaar aan je wensen (wijzig kleur, logo, lettertype, verlofsoorten etc.)
  • voeg de gegevens en logo van je organisatie toe

verlofaanvraagformulier Sjabloon verlofaanvraag

Hoe ziet het sjabloon verlofaanvraag eruit?

We hebben ons best gedaan om de formulieren in het sjabloon verlofaanvraag zo compleet en professioneel mogelijk te ontwerpen. Hieronder staan alle sjablonen. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

verlofaanvraagformulier - Sjabloon verlofaanvraag Sjabloon verlofaanvraag formulier Sjabloon verlofaanvraagformulierverlofaanvraagformulier Sjabloon verlofaanvraag

Bestel hier het sjabloon verlofaanvraag

We stellen deze professioneel ontworpen verlofaanvraagformulieren beschikbaar tegen de scherpe prijs van slechts € 7,95. Mis deze kans dus niet.

https://www.boekhoudeninexcel.nl/product/personeelszaken/verlofaanvraagformulier/

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.