Spaarprogramma BIE-punten

Maak kennis met ons nieuwe gratis spaarprogramma. We zijn blij met jou en onze tienduizenden andere klanten. We willen je als trouwe klant graag belonen. Daarom verdien je vanaf vandaag met al je aankopen zogenaamde BIE-punten. De BIE-punten kun je gebruiken voor een korting op een volgende aankoop. Dit spaarprogramma stelt ons in staat om je af en toe te verrassen.

Hoe werkt het spaarprogramma? Hoe verdien je BIE-punten?

Voor iedere €1 die je besteedt, ontvang je 1 BIE-punt. 100 BIE-punten geven je recht op een korting van € 1 op je volgende aankoop. Daarnaast verdien je BIE-punten voor het aanmaken van een account (200 BIE-punten) en voor het plaatsen van een review (100 BIE-punten).

BIE-punten verdienen

Hoe gebruik je jouw BIE-punten?

Plaats een bestelling en gebruik je BIE-punten voor een korting op je aankoop. Je kunt tot maximaal 50% korting op je aankopen krijgen met BIE-punten. En uiteraard ontvang je ook weer voor deze bestelling nieuwe BIE-punten.

BIE-punten spaarprogramma

Hoe lang zijn BIE-punten geldig?

De BIE-punten zijn onbeperkt geldig. Ze verlopen niet.

Direct BIE-punten verdienen?

Laat een review achter voor een van je aangekochte producten en verdien direct 100 BIE-punten.

BIE-punten spaarprogrammaWat vind je van ons spaarprogramma? Laat hieronder jouw reactie achter.

 

24 gedachten over “Spaarprogramma BIE-punten”

 1. Dit spaarprogramma is een leuke manier om aan klantenbinding te doen. Ik kijk toch eerst even hier als ik iets zoek voordat ik op google ga struinen.

  Goede software is belangrijk, maar support en klantenbinding net zo!

  Beantwoorden
 2. Sparen doe je voor later zeiden ze thuis altijd, maar hier heb ik geleerd dat je ook kunt sparen voor het heden, het nu.
  “Met BIE-punten hoor ook jij er direct BIE!”

  Beantwoorden
 3. Het spaarprogramma met BIE-punten is een aardig geste naar de klanten. Helaas wordt het spaarprogramma niet consequent uitgevoerd. In 2019 netjes punten ontvangen bij een aankoop, maar wellicht doordat ik deze punten inzette bij een aankoop in 2020, werd bij die aankoop geen spaarpunten uitgereikt.

  Beantwoorden
 4. Sinds 2015 maak ik gebruik van dit boekhoudprogramma. Heel gebruiksvriendelijk en als je toch een keer er niet uitkomt, dan is de support snel en helder. Top!

  Beantwoorden
 5. Ik heb vorig jaar maart Jaarrekening in Excel aangeschaft maar nog geen tijd gehad om me erin te verdiepen.
  Nu had ik tijd over en ben ermee aan de slag gegaan. Het is een super programma voor de jaarrekening.
  Heb hem ook al aan een andere boekhouder doorgegeven

  Beantwoorden
 6. Ik heb inmiddels mijn 1e sjabloon aangeschaft en er zullen zeker meer volgen. Zeer duidelijk met foto`s beschreven wat je koopt. Mooi spaarprogramma wat je al eerder laat terugkeren voor je volgende aankoop. Goed bezig.

  Beantwoorden
  • En Excep pro jaarrekening werkt prima. Even ontdekken maar als je eenmaal onder knie hebt een prima jaarrekening voor een hele leuke prijs.

   Beantwoorden
 7. Top producten, goede ondersteuning en daarnaast nog een leuk spaarprogramma voor extra korting. Ik ben zeer tevreden en gebruik het al jaren voor mijn boekhouding.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.