Vertrouwd online kopen door ons WebwinkelKeur-lidmaatschap

Omdat we zo veel vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten, bieden we jaren onze klanten een 30 dagen geld-terug-garantie. We zijn hierin nogal uniek, omdat veel aanbieders van digitale producten dit niet doen. Onze klanten maken overigens slechts sporadisch gebruik van deze garantie (ongeveer 1%). Vanaf vandaag zijn we lid geworden van stichting WebwinkelKeur. Hiermee formaliseren wij dit beleid en heb je als koper nog meer zekerheden.

Keurmerk webwinkel

Wat betekent dit voor jou als (potentiële) koper?

  1. We hebben al honderden product reviews van klanten verzameld, maar dat gebeurt niet door een derde partij. WebwinkelKeur verzamelt voor ons onafhankelijk ervaringen van onze klanten. De resultaten van deze beoordelingen worden in een widget op de website getoond.
  2. Wij houden ons aan de gedragscode van WebwinkelKeur. Zo zijn bijvoorbeeld belangrijke pagina’s allemaal in de footer van de website verzameld, zodat je met één klik de betreffende pagina kunt vinden. Ook hebben wij onze algemene voorwaarden conform hun richtlijnen aangepast.
  3. WebwinkelKeur heeft uitgebreid onze webwinkel gekeurd en blijft de webwinkel monitoren.
  4. Mocht er een geschil ontstaan dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die een bindende uitspraak doet. Maar zo ver zal het niet komen, omdat we er vanuit gaan dat we er altijd wel samen uit zullen komen.

De komende tijd zul je het aantal beoordelingen gestaag zien oplopen en wij hopen natuurlijk ook op jouw 5 sterren!!

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.