Coaching factuur maken

Een coaching factuur maken die voldoet aan alle wensen van je opdrachtgever is een hele uitdaging. Je moet bijvoorbeeld voor de ene opdrachtgever alle details van het coachinggesprek op de factuur vermelden, zoals: datum, tijden en duur van het gesprek, de naam en BSN van de cliënt, het soort en de locatie van het gesprek, allerlei codes, voortgang en noem maar op. Terwijl de andere opdrachtgever alleen het aantal uur op de factuur wilt zien.

Zou het niet handig zijn als je de coaching factuur kon maken zoals jij (of jouw opdrachtgever) het wilt?

Kolomindeling snel en simpel wijzigen op de coaching factuur

Met de Urenstaat en Factuur voor Coaches pas je razendsnel de kolomstructuur van je coaching factuur aan. En dat is uniek in factuurland! Kies zelf de kolomindeling op de coaching factuur en/of urenstaat, zodat je aan de rapportagewensen van je opdrachtgever kunt voldoen. Je kunt zelfs je eigen kolommen definiëren en gebruiken. Bekijk hieronder hoe simpel het werkt.

Coaching factuur maken

Nog een voorbeeld van verschillende kolomindelingen op de coaching factuur. En nogmaals, dit kun je ook op de urenstaat doen.

Coaching factuur en urenstaat zelf kolommen indelen

Coaching factuur én urenstaat

Als coach werk je vaak voor opdrachtgevers, waarbij je dus rekening moet houden met hun factuur- en rapportagewensen. Met de Urenstaat en Factuur voor Coaches maak je niet alleen de coaching factuur zoals jij het wilt. Maar je kunt ook een volledige urenstaat verstrekken aan je opdrachtgever. Maak bijvoorbeeld een simpele factuur en verstrek een urenstaat met alle details van de coachinggesprekken. Met de Urenstaat en Factuur voor Coaches wordt factureren weer leuk! Je bespaart veel tijd, omdat je zelf de kolommen op de factuur én de urenstaat razendsnel kunt indelen. Je bespaart zo veel tijd en geld aan dure urenregistratie- en rapportagesoftware. Vanaf nu gaat het registreren, verantwoorden én facturen van je gewerkte uren als coach moeiteloos, zo eenvoudig als het invullen van een tabel.

Urenstaat en coaching factuur

Voordelen urenstaat en factuur voor coaches

Met de urenstaat en factuur voor coaches, kun je:

 • Gewerkte uren registrerenverantwoorden én factureren in één enkel Excel-bestand – software dat hoogstwaarschijnlijk al op je computer is geïnstalleerd.
 • Eenvoudig de coaching factuur en urenstaat aanpassen aan de wensen van de klant, dankzij de ingebouwde kolommenselectie.
 • Binnen 5 minuten aan de slag.
 • Simpel en snel een factuur met bijbehorende urenstaat maken per klant, per gesprek.
 • Honderden euro’s besparen op dure urenregistratie en facturatiesoftware. Geen maandelijkse abonnementskosten, maar een eenmalige betaling!
 • Voldoet aan alle factuureisen van de Belastingdienst

Coaching factuur en urenstaat

Functies urenstaat en factuur voor coaches

Urenstaat en Factuur voor Coaches is een alles-in-één oplossing voor het registreren, verantwoorden én factureren van al je gewerkte uren. Simpel in gebruik, makkelijk te begrijpen én zeer betaalbaar. Deze coaching factuur een urenstaat wordt geleverd met:

 1. Vastlegging van gewerkte uren per gesprek en klant
 2. Invoer van stamgegevens voor al je klanten
 3. Automatische berekening van tarieven
 4. Gebruik voor meerdere jaren (werken in hetzelfde bestand)
 5. Automatische doornummering van facturen bij jaarwisseling
 6. Overzichtelijk dashboard, zie in één oogopslag hoe je er voor staat
 7. Factuurbewaking van openstaande rekeningen
 8. Ongelimiteerde transacties (voor praktische doeleinden hebben we alvast 1.000 regels gemaakt)
 9. Ultieme flexibiliteit: wijzig bedrijfsgegevens, btw-tarieven, jaren, tarieven, factuurkolommen en feestdagen. Maar ook je klantgegevens.

Coaching factuur en urenstaat voorbeelden

Hoe werkt urenstaat en factuur voor coaches?

Urenstaat en Factuur voor Coaches werkt heel simpel. Je doorloopt de volgende 5 stappen:.

Stap 1: Controleer de instellingen door je bedrijfsgegevens in te vullen, zoals: bedrijfsnaam, adres, KvK- en btw-nummer en je bankgegevens. Vul de lijst van feestdagen en uitzonderingsdagen in. De feestdagen hebben we voor je gemak al ingevuld tot 2020. Uitzonderingsdagen zijn dagen waarvoor bijvoorbeeld een speciaal tarief geldt. Je wordt door een kleur

Stap 2: Vul de gegevens van je klanten in. Per klant kun je een (afwijkend) basistarief invullen. Ben je een éénpitter? Dan hoef je alleen je eigen naam bij Medewerkers in te vullen.

Stap 3: Registreer je coachgesprekken door de datum en begin- en eindtijd in te vullen. Het aantal uren wordt direct in decimalen voor je uitgerekend. Je kunt zelf per minuut of seconde factureren.

Stap 4: Maak eenvoudig de coaching factuur en urenstaat. Bepaal welke regels je wilt factureren, vul daar het factuurnummer bij in en kies dit factuurnummer bji de factuursjabloon. De factuur en urenstaat worden nu automatisch gevuld. Je hoeft nu alleen nog maar de factuur en urenstaat op te slaan als pdf-document.

Stap 5: Bekijk het dashboard en bewaak openstaande facturen.

Coaching factuur en urenstaat dashboard

Voorbeeld coaching factuur en urenstaat

De urenstaat en factuur kun je afdrukken of opslaan in 10 verschillende kleuren en 2 stijlen. En vergeet niet, in een ongelimiteerd aantal combinaties van kolomindelingen!

Download hier een voorbeeld van de coaching factuur en urenstaat.

Coaching factuur en urenstaat in 10 kleuren en 2 stijlen

Schermvoorbeelden Urenstaat en factuur voor coaches

Wil je weten hoe de template eruit ziet? Hieronder vind je enkele schermvoorbeelden van de Urenstaat en factuur voor coaches.

Stap 1. Registreer je coachinggesprekken in het urenregister

Coaching factuur en urenstaat schermvoorbeeld

Stap 2. Maak je coaching factuur in enkele seconden. Kies je kleur en stijl. Pas de kolommen naar wens aan.

Coaching factuur en urenstaat schermvoorbeeld

Coaching factuur en urenstaat dashboard schermvoorbeeld

Stap 3. Bekijk de resultaten van je coachwerk op het overzichtelijke dashboard.

Coaching factuur en urenstaat dashboard schermvoorbeeld

Stap 4. Vergeet niet bij te houden wie je rekening al heeft betaald met de factuurbewaking-template, zodat je een vriendelijke herinnering kunt sturen.

Coaching factuur en urenstaat dashboard schermvoorbeeld

https://www.boekhoudeninexcel.nl/product/facturen/urenstaat-en-factuur-voor-coaches/

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1808 reviews.