Minimalistische factuur – Alant

We hebben een nieuw factuursjabloon toegevoegd aan ons assortiment. Dit keer hebben we gekozen voor een minimalistische factuur.

Het factuursjabloon Alant beperkt zich tot de belangrijkste en verplichte elementen met slechts hier en daar een klein accent. De factuur wordt zo goed overzichtelijk. Een duidelijke kop met factuurnummer en factuurdatum. Daaronder de adressering. Het middenstuk bevat de verkochte producten & diensten, de btw-tarieven en btw-bedragen en het totaalbedrag. Onderaan vind je de bedrijfsgegevens en betaalgegevens. Er zelfs nog ruimte voor een kleine boodschap aan de klant.

Deze minimalistische factuur is uitstekend geschikt voor ondernemers die duidelijkheid willen bieden aan hun klanten. De klant ziet direct dat het een factuur is en om welk bedrag het gaat. Het factuurnummer en de factuurdatum zijn snel gevonden recht onder de grote opvallende koptekst. De verkochte producten en diensten worden overzichtelijk weergegeven. Alle adres- en betaalgegevens staan keurig bij elkaar, zodat de factuur geen zoekplaatje wordt.

 minimalistische factuur Alant minimalistische factuur Alant minimalistische factuur sjabloon Alantminimalistische factuur in Excel Alant

[button link=”https://www.boekhoudeninexcel.nl/product/facturen/factuursjabloon-alant/” size=”large” style=”download” bg_color=”#0099cc”]Meer informatie >[/button]

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1853 reviews.