Urenregistratie én facturatie in één sjabloon

Uren, kilometers en verkopen registreren, verantwoorden én factureren in één sjabloon? Dat kan met…

STYKKER – de ultieme urenregistratie én facturatie tool

Maak kennis met STYKKER – het eerste en enige Excel-sjabloon waarmee je je urenregistratie, kilometers en al je verkochte producten & diensten kunt registreren, verantwoorden én factureren in één enkel Excel-sjabloon.

STYKKER is het ultieme Excel-sjabloon voor verantwoording naar je klanten én naar de Belastingdienst. Geen dubbele invoer. En het mooie is, je kan ieder jaar blijven werken in hetzelfde document!

Probeer nu gratis! Download de demo hier.

Stykker - urenregistratie

STYKKER werkt heel simpel

  • Registreer je uren, kilometers en verkopen in één enkele tabel (max. 10 cellen per regel).
  • Bepaal welke regels je wilt factureren en vul het betreffende factuurnummer in.
  • Selecteer het factuurnummer en zowel je factuur als de urenstaat (maand of week) zijn direct klaar. Je kunt kiezen uit 2 factuursjablonen in 10 kleuren en 2 stijlen.
  • Bewaak eenvoudig of je voldoet aan het urencriterium van de Belastingdienst
  • Monitor gewerkte uren, gereden kilometers en verkochte producten en diensten met het dashboard of een van de vele (13!) rapportages.

Stykker - de ultieme urenregistratie én facturatie tool in Excel

Verwerk alles in één simpele tabel

Met STYKKER verwerk je alles in één simpele tabel. Van je gewerkte uren tot gereden kilometers en van gemaakte kosten tot verkochte producten en diensten. Je hoeft maximaal 10 cellen te vullen. Het is heel gemakkelijk. Bovendien is dit sjabloon geschikt voor meerdere jaren.

Zie STYKKER in actie

Bekijk onderstaande video en ontdek zelf hoe gemakkelijk je urenregistratie wordt. In deze video zie je hoe uren worden geregistreerd en gefactureerd. Alle rapportages zijn direct klaar. Je hoeft alleen maar een klant, medewerker, project en/of jaar te kiezen.

Eenmalige introductieaanbieding

Zoals gebruikelijk lanceren we nieuwe producten met een prachtige introductieaanbieding. We hebben ervoor gekozen om STYKKER eenmalig met 25% korting aan te bieden. We bieden STYKKER ook gebundeld aan met enkele van onze bestverkopende sjablonen. Hierbij loopt de korting op tot maar liefst 59%! Dit is dus dé kans om tegen een hele scherpe prijs onze toolkits te kopen (eigenlijk ben ik gek dat ik dit doe). Je doet slechts een eenmalige aanschaf en krijgt gratis updates en ondersteuning. Dit is dus geen abonnement.

Ga naar de website van STYKKER en kies een van de pakketten. Er is een pakket voor elk soort en type ondernemer – kies degene die bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Maar doe het snel, want op 9 april is het feest voorbij.

Stykker - de ultieme urenregistratie én facturatie tool in Excel

P.S. We hebben hier de belangrijkste voordelen van STYKKER voor je op een rijtje gezet.

P.P.S. Lees ook even de Veel gestelde vragen-lijst door.

P.P.P.S. Zie je door de bomen het bos niet meer? Op deze pagina vind je een vergelijking van al onze urenregistratie-oplossingen.

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1853 reviews.