Sneakpreview versie 5.0

We werken hard aan een update van Boekhouden in Excel. Voor Kerst 2017 lanceren we versie 5.0 en we willen nu alvast een tipje van de sluier oplichten.

Automatisch voorstel beginbalans nieuwe boekjaar

Dit zijn de belangrijkste wijzigingen/verbeteringen die je kunt verwachten:

  • Ondersteuning voor de ExcelWorkx Update Tool: hiermee zet je snel gegevens van een oude versie over in de nieuwste versie. Geen handmatig kopieer- en plakwerk meer, maar een applicatie die dat allemaal razendsnel en foutloos voor je doet. Het is voor ons nu ook gemakkelijker om tussentijds een update uit te brengen, zonder dat je door het pijnlijke update proces moet. De Update Tool even draaien en je boekhouding is overgezet.
  • Nieuwe Look & Feel: we hebben Boekhouden in Excel in een moderne jas gestoken. Een frisse uitstraling waarmee we ook nog eens ruimte besparen.
  • Voorstel beginbalans: stel vliegensvlug de beginbalans voor volgend jaar op. Hiermee komt een einde aan alle onzekerheid of je het wel goed doet.
  • Nieuwe factuursjablonen: onze best verkopende factuursjablonen hebben we toegevoegd (Lotus, Rosa en Tulipa).
  • Invulschema aangifte inkomstenbelasting: vanaf nu hoef je je nooit meer af te vragen wat je waar invult bij de aangifte inkomstenbelasting, omdat je toevallig andere kostensoorten gebruikt bijvoorbeeld. Inclusief een aansluiting van de fiscale winstberekening met de vermogensmutatie.
  • Prognose: gebruik de prognose als je halverwege het jaar wilt weten waar je op uit gaat komen qua winst, zodat je kunt inschatten hoeveel geld je aan de kant moet zetten voor de af te dragen inkomsten- of vennootschapsbelasting.
  • Checks: we hebben het aantal controlechecks uitgebreid en logischer opgesteld (o.a. een controle of je filters hebt aanstaan in de dagboeken)
  • Grote factuur: je kunt nu ook een van de factuursjablonen gebruiken voor verkopen tot 60 regels.

In totaal vind je straks meer dan 40 grote en kleine verbeteringen. Volg alle mutaties straks in de changelog of in de template zelf (tabblad Versiebeheer).

Prognose

ExcelWorkx Update Tool

Bekijk straks in een praktische video hoe de ExcelWorkx Update Tool werkt met onze Excel templates.

28 Reacties aan “Sneakpreview versie 5.0”

  1. Rob Naaijkens 13 december 2017 at 21:15 #

    Ziet er erg goed uit Stephan!

  2. E deJ 13 december 2017 at 21:21 #

    Dat ziet er goed uit, ben benieuwd naar de andere wijzigingen qua interface.

  3. sjouke@businessinnovator.nl 13 december 2017 at 21:25 #

    Beste Stephan, Dat ziet er goed uit….👍👍 Groetnis Sjouke

  4. Eric 13 december 2017 at 21:38 #

    Ziet er mooi uit! Zou je het aantal regels in Memo ook kunnen uitbreiden? Om bepaalde omzet te kunnen verdelen over de maanden hebben we nu toch ruim 1200 regels nodig. Bedankt, Eric (Curacao 🙂

  5. Ernest Buise 13 december 2017 at 21:56 #

    Goed bezig Stephan!
    Ik ben heel benieuwd naar de update.
    Succes met de voltooing!

  6. Ed Lafeber 13 december 2017 at 22:00 #

    Zien zo grote verbeteringen en ziet er goed uit, hoop er snel mee te kunnen werken

  7. Jack Op 't Ropt 13 december 2017 at 22:20 #

    Zeer goede verbetering
    Is erg handig deze verbeteringen.

  8. Radek Kubas 13 december 2017 at 22:27 #

    Ziet er goed uit

  9. Jan-Willem Hulstein 13 december 2017 at 22:33 #

    Hi Stephan , inderdaad zeer veelbelovend, zeker met de extra functionaliteiten en opties (automatisch). Gemak dient de zzp-er ☺

  10. Ramon Resida 13 december 2017 at 23:20 #

    Hallo Stephan,

    Het ziet er veelbelovend uit!
    Ik ben erg nieuwsgierig naar het resultaat!

  11. Ton Hesel 14 december 2017 at 00:55 #

    ben heel erg benieuwd goede wijzigingen

  12. Jan van Esch 14 december 2017 at 11:53 #

    Dat ziet er veel belovend uit, Stephan. Alle vertrouwen dat dit opnieuw een zeer bruikbaar tool wordt!

  13. Irene Hemelaar 14 december 2017 at 13:25 #

    Ik ga hier heel blij mee zijn denk ik! Dankjewel Stephan! Dit jaar moet alles nog wel handmatig overgezet worden naar het nieuwe boekjaar dan zeker? Mooie veranderingen/toevoegingen! Groeten, Irene

    • Stephan Zwanikken 14 december 2017 at 13:51 #

      Beste Irene, je hoeft je gegevens niet handmatig over te zetten naar het nieuwe jaar. Je kunt straks vanuit bijna alle oude versies (vanaf 2.13) je gegevens overzetten. Je kiest dan of je alle gegevens over wilt zetten of alleen de vaste gegevens, zoals klanten, leveranciers, producten & diensten, projecten…

  14. Henk de Haan 14 december 2017 at 15:02 #

    Ziet er veelbelovend uit Stephan, het programma wordt zo steeds bruikbaarder.
    Groet, Henk

  15. Aita 15 december 2017 at 07:58 #

    Jeetje, wat een vooruitgang. Zeer professioneel en gebruiksvriendelijk! Top werk, beste Stephan. Nu hoef ik bijna niet meer na te denken, dat vind ik bijna jammer 😉

  16. Ramon 15 december 2017 at 10:34 #

    Ook ik ben benieuwd naar versie 5.0, Stephan. De update tool klinkt heel erg mooi. M.vr.gr. Ramon

  17. Toine van de Wiel 15 december 2017 at 13:34 #

    Ben erg benieuwd in de praktijk.
    Complimenten voor het doorontwikkelen.

  18. rv-ds@xmsnet.nl 16 december 2017 at 00:11 #

    Geweldig! En ik was al zo blij met versie 4.0…;-)

  19. Evert 16 december 2017 at 01:18 #

    Ben benieuwd, met name naar hoe die ExcelWorkx Update Tool gaat werken. Kan ik daar alvast iets over vinden ergens? Al met al weer goede verbeteringen voor een applicatie waar ik nu al zeer tevreden over ben!

  20. Huub Maas 16 december 2017 at 18:46 #

    Super om te zien hoe “boekhouden in excel” steeds verder wordt geperfectioneerd. Ik werk er al jaren mee, en het programma wordt steeds beter.
    Dank!

  21. Alexnder 20 december 2017 at 19:01 #

    Welke datum gaat het worden? 🙂

    • Stephan Zwanikken 21 december 2017 at 11:07 #

      Ik verwacht 22 december 2017. De template is klaar. Alleen nog alles op de achtergrond inregelen…

Geef een reactie

error: Let op: Deze inhoud is beschermd!!

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 64 reviews.

Login