To Do Checklist voor ambitieuze ondernemers

To Do Checklist voor ambitieuze ondernemers. Dat ben jij toch ook? Als je als ondernemer succesvol wilt zijn, dan stel je doelen (wat wil je?) en bepaal je hoe je die doelen wilt bereiken (de strategieën). Je gaat druk aan het werk en op een gegeven moment kom je om in het werk. Je weet soms bijna niet meer welke taken eerst af moeten.

Daarom is het handig om een actielijst te gebruiken. Met een zogenaamde To Do Checklist bewaak je dagelijks al je werkzaamheden op een efficiënte en doeltreffende manier.

Daarom hebben we een uitgebreide To Do Checklist in Excel voor je gemaakt.

To Do Checklist in Excel

Hoe werkt de To Do Checklist?

Met deze tool kun je:

  1. Alle taken en activiteiten voor een bepaalde periode opsommen, zodat je niets vergeet.
  2. Bijhouden welke taken en activiteiten in welke mate gereed zijn. Zijn ze 100% gereed? Of ben je al een flink eind op weg? Je kunt ze afvinken en/of het percentage gereed invullen.
  3. Prioriteiten toekennen aan de taken en activiteiten. Je kunt zelf de wegingsfactor instellen. Op die manier telt een taak met prioriteit 1 zwaarder dan een taak met een lagere prioriteit.
  4. Taken en activiteiten indelen naar categorie en status.
  5. Snel zien wat de eerstvolgende deadline is (welke taak en wanneer).

To Do Checklist - Uitgebreid

De prioriteiten, categorieën en projectstatussen kun je zelf eenvoudig aanpassen. In onderstaand voorbeeld heeft een taak met prioriteit 1 een wegingsfactor van 16. Het percentage gereed dat wordt berekend houdt rekening met deze weging.

To Do Checklist Uitgebreid - Instellingen

Waar vind je deze To Do Checklist?

Deze nieuwe tool is vanaf nu opgenomen in de Kalender Toolkit. Deze toolkit is gratis voor gebruikers van Boekhouden in Excel. Je moet alleen nog even de Toolkit opnieuw downloaden in het ledengedeelte. Heb je de Kalender Toolkit eerder gekocht? Ga dan naar je account en download de Kalender Toolkit opnieuw. Je krijgt automatisch de nieuwste versie.

https://www.boekhoudeninexcel.nl/product/business-toolkits/kalender-toolkit/

 

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1808 reviews.