Training Boekhouden in Excel

Zoals beloofd starten we vanaf nu ook de training Boekhouden in Excel. In één dagdeel leer je snel en effectief werken met je favoriete boekhoudpakket. We bieden de komende twee maanden de training Boekhouden in Excel aan voor slechts €97. Hiermee krijg je een korting van maar liefst 35% op de normale prijs van €150. Kijk snel in de trainingskalender naar de beschikbare data in april en mei.

Alle bestaande klanten kunnen de training hier bestellen.

Heb je Boekhouden in Excel nog niet gekocht? Dan adviseren wij om de VIP Edition van Boekhouden in Excel te kopen. Voor €197 krijg je dan het meest complete pakket! Boekhouden in Excel, álle Excel business toolkits en de training.

[fbshare type=”button_count” width=”120 float=”left”][fblike style=”button_count” float=”left” showfaces=”false” width=”120″ verb=”like” font=”arial” locale=”nl_NL”][twitter style=”horizontal” width=”120″ source=”#boekhoudenexcel” hashtag=”#boekhouden #excel” text=”Doe zelf je boekhouding eenvoudig in Excel!” float=”left” lang=”nl”][google_plusone size=”medium” width=”120″ float=”left” annotation=”bubble” language=”Dutch”]

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.