Urenregistratie in Excel voor Personeel

Urenregistratie in Excel bespaart u tijd

Als u veel tijd kwijt bent met het bijhouden van alle uren van uw personeel dan is Urenregistratie in Excel – Personeel dé oplossing voor u. Dit pakket is speciaal geschreven voor ondernemers die werken met parttimers en oproepkrachten die per uur betaald worden. Denk bijvoorbeeld aan de horeca of detailhandel. Dit template is geschikt voor alle jaren. U hoeft dus niet ieder jaar een nieuwe versie te kopen.

Bekijk deze korte introductievideo van Urenregistratie in Excel

Verwerk eenvoudig alle uren voor uw horeca- en winkelpersoneel in Urenregistratie in Excel voor Personeel

Als u enige basiskennis van Excel hebt kunt u prima werken met Urenregistratie in Excel – Personeel. U hoeft geen formules te maken. Als u een tabel kunt invullen, dan kunt u de gewerkte uren, vakantie-uren en ziekte-uren van uw medewerkers eenvoudig bijhouden met dit spreadsheet.

Urenregistratie in Excel – Personeel is een Excel-sheet, waarmee u op eenvoudige wijze de uren van uw personeel registreert en verantwoordt. U registreert de gewerkte uren, opgenomen vakantie-uren en ziekte-uren van al uw werknemers in één sheet. Het programma genereert automatisch urenkaarten per medewerker, een maandrapportage per medewerker en een overzichtelijk personeelsrapport met al uw medewerkers.

Urenkaart

De urenkaart toont alle gegevens in een helder overzicht. In één oogopslag ziet uw werknemer hoeveel uren hij of zij heeft gewerkt, ziek is geweest of vakantie heeft gevierd. De kaart houdt automatisch rekening met schrikkeljaren. Urenregistratie in Excel – Personeel maakt dit duidelijk zichtbaar voor u.

Urenkaart Urenregistratie in Excel

Maandrapport

Als u de vakanties en verlofdagen van uw medewerkers heeft ingevoerd dan is ook direct en automatisch het maandrapport klaar. U ziet in één oogopslag de gewerkte uren van uw medewerker.

Maandrapport Urenregistratie in Excel

Personeelsrapport

Het personeelsrapport is het belangrijkste rapport, omdat u die rapport gebruikt voor de salarisuitbetalingen. U selecteert de periode (linksboven in het blauw) en vervolgens ziet u per medewerker het gewerkt aantal uren (per toeslagcategorie), het aantal lunch- en dinervergoedingen, de vakantie- en ziekteuren, het uit te betalen bruto loon en het te reserveren/uit te keren vakantiegeld en vakantieuren, alsmede de overuren. U kunt dit overzicht zo aan uw accountant geven, zodat hij of zij precies weet wat er aan (over)uren uitgekeerd moet worden.

Personeelsrapport Urenregistratie in Excel

Bestel hier

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1808 reviews.