Urenregistratie met Excel templates

Uren bijhouden is van belang wanneer je inzicht wil krijgen in de gemaakte uren van je werknemers of van jezelf. Meestal zijn deze uren gekoppeld aan een factuur, specificatie of salarisstrook. Met de urenregistratie in Excel template van Boekhouden in Excel wordt het bijhouden en de bijkomende berekeningen vergemakkelijkt.

Wij bieden verschillende templates aan voor de urenregistratie, waaronder Factuurspecificatie, Urenregistratie in Excel personeel en Urenstaat werknemer. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bekijk al onze urenregistratie templates hier!

Urenregistratie template

Voordelen van urenregistratie in Excel

Met de urenregistratie template ben je veel minder tijd kwijt met de urenregistratie van jezelf of van je werknemers. Ook wanneer je je gemaakte uren moet vertalen naar een factuurspecificatie voor de klant, maakt de template van Boekhouden in Excel dit zeer eenvoudig.

Onderstaand een aantal voordelen van onze templates:

  • Simpel in gebruik
  • Geen dubbele invoer
  • Alles in één document bijhouden
  • Snel inzicht in je uren
  • Doorwerken in dezelfde template (geschikt voor meerdere jaren)
  • Doornummering bij jaarwisseling
  • Ultieme flexibiliteit
  • Overzichtelijke rapportages
Excel urenregistratie

Diverse urenregistratie templates bij Boekhouden In Excel

Er zijn tal van urenregistratie templates te vinden bij ons. Voor iedere registratie bestaat er een template die volledig aansluit op je wensen. Op deze manier is het zoeken naar de juiste spreadsheet verleden tijd en bespaar je, jezelf veel moeite.

Er zijn templates voor projecten, personeel, urenstaat consultants, urenstaat werknemer, ziekteverzuim en meer. Alle handige Excel-templates voor de urenregistratie bekijk je hier. Heb je vervolgens vragen over bepaalde templates of het invullen daarvan? Dan kun je altijd terecht bij onze helpdesk.

Een efficiënt verloop van je urenregistratie? Start nu!

Zoek je naast urenregistratie in Excel ook een andere handige template? Bekijk dan hier ons volledige assortiment om snel te zoeken. Heb je toch nog vragen? Maak dan een ticket aan. Zo ben je het snelste geholpen.

Kom gemakkelijk met ons in contact

Zit je nog met vragen omtrent de verschillende urenregistratie in Excel templates? Wij helpen je graag! Kom eenvoudig met ons in contact via de helpdesk.

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1833 reviews.