Vakantieplanner met eeuwigdurende kalender

De Vakantieplanner in Excel is een uniek template om de afwezigheid van uw medewerkers of collega’s te registreren. Het bevat namelijk een eeuwigdurende kalender. U hoeft dus niet jaarlijks een nieuwe versie te kopen of de template moeizaam aan te passen (met alle risico’s van dien).

De vakantieplanner is uitermate gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is op de betreffende dag een code in te voeren om aan te geven dat een medewerker die dag afwezig is. Bijvoorbeeld een V voor vakantie of A voor ATV. Deze codes zijn vrij instelbaar. Er zijn 10 codes gekoppeld aan een eigen kleur.

De vakantieplanner toont automatisch de weekenddagen in het blauw en feestdagen worden oranje weergegeven. Past u de begindatum aan? Dan worden de weekenddagen en feestdagen automatisch direct doorgerekend door de vakantieplanner.

Vakantieplanner_3ScreensRight(1280x800)_uitgesneden960

Eeuwigdurende kalender

De vakantieplanner is geschikt voor alle jaren! De template bevat namelijk een eeuwigdurende kalender. Zodra u de begindatum aanpast, dan ziet u direct de maandkalenders, weekenddagen en feestdagen veranderen. U hoeft dus niet jaarlijks een nieuwe versie te kopen of de spreadsheet te verbouwen!

Vakantieplanner in het kort

[unordered_list style=”tick”]
  • Eeuwigdurende kalender: geschikt voor alle jaren dus
  • Eenmalige aanschaf: eenvoudig de begindatum aanpassen en de template past zich automatisch aan
  • Een werkblad per kwartaal: per kwartaal houdt u eenvoudig de afwezigheid van alle medewerkers bij.
  • Flexibele afwezigheidscodes: de diverse kleuren koppelt u zelf aan een van uw eigen categorieën, bijvoorbeeld vakantie, ziekte, atv of onbetaald verlof. Deze kunt u vrij instellen.
  • Incl. feestdagenkalender: de template bevat een feestdagenkalender die er voor zorgt dat alle feestdagen in een afwijkende kleur getoond worden. Deze kunt u eenvoudig uitbreiden of aanpassen.
[/unordered_list]

Vakantieplanner_Device-Mock-up-Pack-3_uitgesneden960

Bekijk deze korte demonstratievideo

Update

In de nieuwste versie beschik je nu over 10 codes en kleuren. Je kunt zelf de codes kiezen die bij de kleuren passen bij Instellingen.

Vakantieplanner met 10 codes en kleuren

Bestel hier uw vakantieplanner

Bestel nu uw vakantieplanner en bespaar geld op de aanschaf van toekomstige templates of software. Klik op onderstaand product.

2 gedachten over “Vakantieplanner met eeuwigdurende kalender”

  1. Deze vakantieplanner heb ik vorig jaar gekocht en dit jaar met veel plezier gebruikt. Echter bij het omzetten naar 2018 mis ik in 2018 week 39.
    Ieder kwartaal beslaat 13 weken. Week 13 staat er twee keer in, einde kwartaal 1 en begin kwartaal 2, week 39 mist volledig. Is hier een oplossing voor, anders is de planner niet bruikbaar dit jaar.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.