Verschillen met EasyAdmin en andere boekhoudpakketten in Excel

Wat zijn de verschillen met EasyAdmin en andere boekhoudpakketten in Excel? Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Onderstaand vind je een opsomming van de belangrijkste verschillen met EasyAdmin en andere Excel boekhoudingen.

De belangrijkste verschillen en pluspunten t.o.v. EasyAdmin en andere boekhoudpakketten in Excel:

 • Boekhouden in Excel maakt naast de Winst- en verliesrekening ook automatisch de Balans voor je. De balans is noodzakelijk bij je aangifte inkomstenbelasting.
 • Met Boekhouden in Excel importeer je razendsnel je dagafschriften met één van de gratis importmodules.
 • Je krijgt een jaar lang GRATIS updates. Dus als bijvoorbeeld 9 maanden na je aankoop een nieuwe versie van Boekhouden in Excel verschijnt, dan kun je deze altijd kosteloos downloaden via het ledengedeelte van de website.
 • Boekhouden in Excel is verkrijgbaar in vier verschillende edities met tientallen extra spreadsheets die antwoord geven op al je financiële vraagstukken. Kies je voor de Ultimate Edition of hoger dan krijg je het spreadsheet Jaarrekening in Excel als bonus, waarmee de jaarrekening van jouw bedrijf in enkele simpele kopieer- en plakoefeningen direct klaar is.
 • Boekhouden in Excel gebruikt alleen platte tabellen. Dus geen macro’s of draaitabellen die je telkens handmatig moet vernieuwen.
 • Door middel van instructievideo’s leer je snel werken met Boekhouden in Excel.
 • 30 dagen Niet-Goed-Geld-Terug garantie: probeer Boekhouden in Excel 30 dagen en als je niet geheel tevreden bent, dan krijg je je geld terug.
 • Je krijgt gratis toegang tot het ledengedeelte van de website, met daarin:
  a. altijd de nieuwste versie van alle spreadsheets;
  b. alle documentatie, zoals de Quickstart Guide, de uitgebreide handleiding en een checklist met de meest gemaakte fouten en;
  c. extra bonussen, zoals de Kalender Toolkit en de importmodules voor je bankafschriften en downloadlinks van alle instructievideo’s, zodat je deze video’s ook op je PC, tablet of smartphone kunt bekijken

Download gratis een overzicht van alle functionaliteiten van Boekhouden in Excel. Probeer zowel Boekhouden in Excel als EasyAdmin en overtuig je van de voordelen van Boekhouden in Excel.

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.