Zakelijke Excel factuur Nerine [NIEUW PRODUCT]

Vandaag hebben we onze factuurcollectie weer uitgebreid met een nieuw factuursjabloon genaamd Nerine.

De zakelijke excel factuur Nerine is een simpel, maar praktisch factuursjabloon. Deze duidelijk en herkenbare factuur bevat simpele segmenten. Nerine vraagt aandacht, biedt duidelijkheid en straalt een zakelijk karakter uit. De factuur bestaat uit drie delen. Het bovenste deel bevat alle bedrijfs- en betaalgegevens. Het middelste deel bevat alle geleverde producten en/of diensten. Onderaan is ruimte voor opmerkingen en voorwaarden.

Zakelijke Excel factuur in 10 kleuren

Ook de factuursjabloon Nerine is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, zodat de factuur altijd bij jouw huisstijl past. Je selecteert simpelweg de kleur en de factuursjabloon past zich automatisch aan. Zoals gebruikelijk wordt de factuur volledig automatisch samengesteld op basis van het verkoopregister. Je selecteert de klant, de verkochte producten en/of diensten, vult de factuurdatum in en jouw verkoopfactuur is direct klaar. De factuur sla je eenvoudig op in PDF-formaat, zodat je deze snel per email kunt versturen.

Deze zakelijke Excel factuur voldoet aan alle wettelijk eisen.

Zakelijke excel factuur in 10 verschillende kleuren Zakelijke excel factuur in 10 verschillende kleuren (close-up)

[button link=”https://www.boekhoudeninexcel.nl/product/facturen/factuursjabloon-nerine/” size=”xl” style=”download” color=”orange”]Meer informatie[/button]

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1858 reviews.