Declaratieformulier in Excel

Een tijdje geleden maakten we 4 mooie verlofaanvraagformulieren in Excel. Nu hebben we ook een declaratieformulier in Excel gemaakt in dezelfde stijlen + eentje extra. Deze sjablonen hebben we toegevoegd aan de bundel Personeelszaken. Deze bundel bestaat nu maar liefst uit 10 unieke sjablonen.

Declaratie op 2 manieren invullen

Declaratieformulier in Excel download je zowel als Excel-bestand als PDF. Je kunt de declaratie als pdf printen en dan met de hand invullen. Of je vult de declaratie eenvoudig in met Excel. Het voordeel daarvan is dat je geen rekenfouten meer kunt maken. Vergeet niet je bonnetjes en facturen bij te voegen en laat de declaratie door je manager goedkeuren en aftekenen.

Declaratieformulier in Excel in 5 stijlen

Je bedrijfsgegevens vul je bij Instellingen in, zodat ze automatisch op het formulier verschijnen. Het logo vervang je eenvoudig met een rechtsklik en kies Afbeelding wijzigen.

Het eerste model is een declaratieformulier op een vel A4. Na de bedrijfsgegevens volgen eerst de personeelsgegevens, zoals naam, afdeling en bankrekeningnummer.

Daarna kun je zakelijke ritten opvoeren voor een kilometervergoeding van je werkgever. Vul de datum, de startplek, de eindbestemming en het aantal gereden kilometers in. Daaronder kun je de onkosten declareren. De standaard vergoeding per kilometer vul je ook bij Instellingen in.

Het onderste gedeelte bevat het controlegedeelte voor management en administratie.

Declaratieformulier in Excel

Het tweede formulier is een stuk kleiner. Er passen nu zelfs 2 formulieren op één velletje A4. Ook hier vul je eerst de personeelsgegevens in. Op dit declaratieformulier hoef je alleen het aantal gereden kilometers in te vullen en dus niet de afzonderlijke ritten. Het model is flexibel dus je kunt je eigen kostencategorieën gebruiken als je wenst. Wijzig bijvoorbeeld ‘overnachtingen’ in ‘hotels’.

Declaratieformulier in Excel

Het derde declaratieformulier in Excel is er weer eentje op 1 A4. Hij lijkt op het eerste model. Alleen de kleurstelling is anders. De kleuren en lettertypen kun je overigens aanpassen aan je eigen huisstijl.

Declaratieformulier in Excel

Het vierde declaratieformulier in Excel past ook weer 2x op een vel A4. De verschillende kostencategorieën vind je nu handig onder elkaar. Rechts van de categorieën zijn checkboxen voor de leidinggevende. Vergeet niet je declaratieformulier te ondertekenen.

Declaratieformulier in Excel

Het laatste formulier is een compleet formulier voor de declaratie van allerlei soorten kosten: openbaar vervoer, taxi, privékilometers, bedrijfsautokosten, ontbijt, lunch, diner, consumpties, telefoon/porti en representatiekosten. Onderaan is er ruimte voor de administratie verwerking.

Voorbeeld declaratie 5

Declaratieformulier in Excel downloaden

Wil je deze handige declaraties gaan gebruiken? Bestel ze nu via:

declaratieformulier in excel

https://www.boekhoudeninexcel.nl/product/personeelszaken/declaratieformulier/

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.