Ook administratiekantoren ervaren het gebruiksgemak van Boekhouden in Excel

Rob Brack van Adfin Partners is al jaren een fan van Boekhouden in Excel. Ik verwijs met plezier graag klanten naar hem door, omdat ik weet dat hij Boekhouden in Excel van binnen en van buiten kent. Met zijn toestemming publiceer ik deze email die ik van hem kreeg.

Laatst moest ik voor een klant van mijn administratiekantoor Adfin Partners B.V. te Vianen een berekening overleggen aan de rechtbank Amsterdam inzake een verhuurdersbijdrage TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten). Van andere kantoren lees ik klaagzang en tegensputteren, omdat het veel tijd en energie kost om de gegevens te verzamelen.

Gebruiksgemak Boekhouden in Excel

In Boekhouden in Excel was het zo gepiept, sterker nog het kostte géén tijd!

Mijn klanten leveren immers hun facturen en andere boekingsbescheiden per kwartaal aan. Ik boek alle mutaties in Boekhouden in Excel en verzorg de aangifte omzetbelasting. En omdat de boekhouding per kwartaal bij is, is ook de informatievoorziening per kwartaal bij.

Het Excel-werkboek bevat zóveel functionaliteit dat de gegevens, nodig voor de TVL-berekeningen over 2019, 2020 en 2021, met een paar muisklikken op het scherm stonden. Alle output werd geleverd door de saldibalans. Door te selecteren op verdichtingsgroep 80 (huisvestingskosten) in combinatie met de bedragen per maand (kolom GZ en verder van de Saldibalans) kreeg ik wat ik nodig had. Ik hoefde de maandtabel slechts te plakken in mijn rapport aan de rechtbank.

Met mijn klant, universitair onderlegd econometrist, had ik nog een discussie over de wijze van aanleveren van de financiële gegevens per maand of per jaar. Cliënt vindt de jaarberekeningen fors hoger uitvallen dan de maandberekeningen. Echter de rechtbank koerst af op maandberekeningen. Leidt het verzamelen van de jaarbedragen tot extra rekenwerk? Tuurlijk niet, kolom F “Totalen” van de Saldibalans geeft alle bedragen en kopiëren/plakken stelt weinig voor.

Kortom: Boekhouden in Excel is en blijft een topproduct!

Ongekende functionaliteiten en tientallen standaard rapportages

Wil je weten wat je allemaal kunt doen met Boekhouden in Excel? Profiteer ook van het gebruiksgemak van Boekhouden in Excel. Wil jij ook genieten van de tientallen standaard rapportages die je in veel boekhoudpakketten niet terugvindt? Bekijk dan hier even alle functionaliteiten van Boekhouden in Excel. In de laatste update van Boekhouden in Excel hebben we nog 12 extra rapportages toegevoegd. Dat is de kracht van Excel!

Functies Boekhouden in Excel

Plaats een reactie

De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1854 reviews.