Facturen & Offertes

Met de volgende Excel-sjablonen maak je snel en gemakkelijke mooie facturen en offertes. Alle facturen voldoen aan de wettelijke eisen. Hieronder vind je een overzichtelijke inhoudsopgave, zodat je snel het gewenste sjabloon vindt. Of gebruik de zoekfunctie.

Bekijk hier alle producten in de categorie Facturen en Offertes.

Facturen in Excel Ultimate Edition

Facturen in Excel – Ultimate Edition – razendsnel facturen maken in Excel inclusief complete factuurhistorie, factuurbewaking en uitgebreide rapportages.

Eenmalige betaling. Geschikt voor alle jaren!

Ook geschikt voor het maken van offertes, orderbevestigingen, creditnota’s, kopie en pro-formafacturen

  • 21 factuurontwerpen
  • 10 verschillende kleuren
  • Complete factuurhistorie blijft bewaard
  • Inclusief factuurbewaking
  • Duidelijke rapportages voor inzicht

Facturen met factuurhistorie

Dit zijn factuursjablonen waarbij je alle verkopen vastlegt in een register, zodat de gehele factuurhistorie bewaard blijft. Op basis van dit verkoopregister maakt de template dan een factuur, zodra je een factuurnummer selecteert. Je kunt zo snel een factuur aanpassen of opnieuw afdrukken.

Facturen in Excel Premium – facturen maken inclusief complete factuurhistorie en rapportage 8 factuurontwerpen in 10 kleuren
Facturen in Excel Ultimate – de beste en meeste complete template voor het maken van facturen, offertes, creditnota's, orderbevestigingen etc.
Factuur met specificatie – een factuur met duidelijke specificatie: 3 ontwerpen in 2 stijlen en 10 kleuren. Ideaal voor coaches, consultants, klusbedrijven
Factuursjablonen Bundel – alle onderstaande 23 factuursjablonen in Excel in 10 verschillende kleuren.
Factuursjabloon - Acer – zakelijke factuur dat eenvoud en elegantie uitstraalt. Super duidelijk en eenvoudig aanpasbaar met je eigen logo.
Factuursjabloon - Alant – deze factuur valt op door het eenvoudig minimalistisch ontwerp met alleen de belangrijkste onderdelen van een factuur.
Factuursjabloon - Amar – simpele factuur voor bijvoorbeeld een cateringbedrijf met duidelijke kleurelementen en het woord FACTUUR in het groot.
Factuursjabloon - Calla – onconventionele factuur met een vintage touch. Modern en ouderwets tegelijkertijd.
Factuursjabloon - Cassiavalt snel op, eenvoudig te lezen en wordt snel betaald. Met opvallende delen en elegante typografie.
Factuursjabloon - Coleus – blanco factuur sjabloon dat klaar is om ingevuld en geprint te worden - een slimme factuur.
Factuursjabloon - Daisy – functioneel factuursjabloon waarin schoonheid en hersenen samen komen. Oogstrelend dankzij uitgebalanceerde kleuren.
Factuursjabloon - Floria – creatieve en warme factuur met handgeschreven lettertype en gekleurde strepen.
Factuursjabloon - Iberis – gemakkelijk te gebruiken factuursjabloon met een elegant, eenvoudig en strak zakelijk uiterlijk. 
Factuursjabloon - Iris –  modern factuur sjabloon met 2 duidelijke sectoren voor respectievelijk de bedrijfsgegevens en factuurgegevens.
Factuursjabloon - Ixia – een zakelijke factuur dat direct opvalt in de grote stapel, dankzij opvallende blokken en strakke lijnen.
Factuursjabloon - Ixora – ontwerp met een strakke indeling gecombineerd met speelse elementen.
Factuursjabloon - Lotus – factuur met grootse uitstraling voor een merk dat prestigieus, professioneel en elegant is. In vier makkelijk te lezen delen.
Factuursjabloon - Maroon – deze factuur valt echt op tussen die grote stapel!
Factuursjabloon - Nerine – duidelijke factuur in herkenbare segmenten. Het vraagt om aandacht, biedt duidelijkheid en straalt een zakelijk karakter uit.
Factuursjabloon - Pentas – met minimale middelen wordt het leesgemak verhoogd. Subtiele lijnen verdelen de factuur in gemakkelijk te lezen delen.
Factuursjabloon - Rosa – met deze factuur bedank je de klant vriendelijk voor de aankopen. Superduidelijk met speelse details.
Factuursjabloon - Salvia – zakelijk ontwerp met speelse details met de prominente uitstraling van een Quote 500 bedrijf.
Factuursjabloon - Scilla – professioneel ontwerp dat duidelijkheid uitstraalt. Mooi in balans en eenvoudig aanpasbaar aan je eigen wensen.
Factuursjabloon - Tulipa – elegante factuur die betrouwbaarheid uitstraalt. Alle belangrijke informatie is praktisch gerangschikt.
Factuursjabloon - Veronica – een klassiek en functioneel ontwerp voor dienstverleners met focus op sterke lijnen en strakke uitlijning.
Factuursjabloon - Violetta – direct herkenbaar en super helder. Let op de details, branding en stijl. 
Factuursjabloon - Yucca – gemakkelijk herkenbaar dankzij subtiele grafische details. De kleuren trekken je oog naar de juiste plekken.
Factuursjabloon - Zinnia – met elegante lijnen, slim gebruik van witruimte en uitgebalanceerde kolommen. Speciaal ontwikkeld voor dienstverleners.
Offerte- en factuursjabloon Pro Edition – simpel en snel een offerte en factuur in Excel op basis van een offerte- en verkoopregister. 4 ontwerpen.
Pakbon in Excel – complete pakbon in Excel. Ideaal voor bedrijven die een overzichtelijke pakbon willen meezenden bij hun bestellingen.

Factuur met urenstaat

Gebruik een van onderstaande Excel-sjablonen voor het registreren, verantwoorden en factureren van al je gewerkte uren, gereden kilometers en/of gemaakte kosten. Naast de factuur krijg je dan ook een specificatie ter onderbouwing.

STYKKER – uren, kilometers en verkochte producten & diensten registreren, verantwoorden, factureren én specificeren.
Urenstaat en factuur met urenregister – facturen en urenstaten maken in Excel voor ondernemers die op uurbasis factureren (per maand of week)
Urenstaat en factuur voor Coaches – urenregistratie en facturatie voor coaches. Factureer en rapporteer per gesprek.
Urenstaat en factuur voor Consultants – verantwoord en factureer alle gewerkte uren, kosten en kilometers aan je opdrachtgever.
Urenstaat en factuur voor Consultants – Pro –  verantwoord je uren, kilometers en kosten als een pro
Urenstaat en factuur voor Zorg Professionals 2.0 – urenregistratie en facturatie voor professionals in de zorg. Factuur en urenstaat.

Losse factuursjablonen

Of je kiest ervoor om rechtstreeks in de factuur de verkoop- en klantgegevens te wijzigen. Als de factuur op als pdf-document en stuur die naar je klant.

Calculator print- en drukwerk – maak snel een calculatie inclusief offerte/factuur voor print- en drukwerk
Facturen in Excel – gratis een factuur in Excel maken, 7 factuurontwerpen in 10 verschillende kleuren.
Factuurspecificatie – kies uit 2 stijlen en 10 kleuren. Ideaal voor coaches, consultants, klusbedrijven en schilders.
Offerte- en factuursjabloon – maak simpel en snel een offerte en factuur in Excel - volledig naar wens aanpasbaar
De waardering van www.boekhoudeninexcel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1833 reviews.